Podijeli
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
E-mail
Početna Aktualno Euro-Unit - najveći izbor glazbenih instrumenata i opreme

Požurite

Euro-Unit - najveći izbor glazbenih instrumenata i opreme

Nova školska godina je pred vratima, a samim time i potreba za kupnjom novih glazbenih instrumenata i opreme za sve polaznike glazbenih škola, akademija i drugih glazbenih ustanova. Svake godine povratak u školske klupe iziskuje velike pripreme, i na vama je da to učinite na vrijeme.

Bitno je dobro proučiti ponudu i cijene, kako biste se na kraju odlučili za najbolji novi proizvod, bilo da se radi o novom instrumentu ili glazbenoj opremi za vas ili vašeg školarca. Upravo zato je Euro-Unit pripremio novi katalog "Natrag u školu 2017." kako bi vam olakšali odabir, a možete ga prelistati online.

Najveći izbor glazbenih instrumenata

Euro-Unit nudi najveći izbor glazbenih instrumenata i dodatne glazbene opreme, te pratećeg pribora koji je sastavni dio opreme svakog školarca ili studenta, tijekom cijele školske godine. Neovisno da li trebate novu električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru, gitarsko pojačalo, digitalni pijanino, klavijaturu, ukulele, violinu, violončelo, klarinet, trubu, trombon, saksofon, flautu, harmoniku, melodiku, usnu harmoniku, akustične bubnjeve ili nešto od dodatne opreme, usnike, remen za gitaru, žice za gitaru, violinu ili violončelo, klupicu za klavir, stalak za gitaru, stalak za klavijature, stalak za note ili ako ste se odlučili za novi mikrofon, slušalice, miksetu, palice za bubnjeve, činele, gitarski efekt, kofer ili futrolu za vašu gitaru, violinu ili violončelo, Euro-Unit je mjesto vaše sigurne kupnje. Posebno treba istaknuti ponudu studentskih setova klasičnih i akustičnih gitara, te setove violina i drugih instrumenata.

Svjetski poznati brandovi i domaći brandovi

Euro-Unit svojim kupcima nudi sve najpoznatije svjetske brandove glazbenih instrumenata, opreme i pratećeg pribora: Yamaha, Fender, Beyerdynamic, Hohner, PRS Guitars, Paiste, Dunlop, Vic Firth, Steinberg, Line 6, Gator, Remo, Ludwig, GHS, D'Addario, Rotosound, Vandoren, Legere, QSC, FBT i mnoge druge. U ponudi su također i njihovi vlastiti brandovi glazbenih instrumenata, opreme i pratećeg pribora: Bwing (violine, viole, violončela i kontrabasi), Ivan'S Guitar (električne, bas, akustične, elektro-akustične i klasične gitare), Ivan'S UKE (ukulele), Canorus (trube, saksofoni, tromboni, krilnice, klarineti, flaute i blok flaute), Lion Style (široki izbor glazbene opreme i pribora: klupice za klavire, stalci za instrumente, futrole za instrumente, koferi za gitare, palice za bubnjeve, marching bubnjevi, štimeri, udaraljke, kablovi i konektori) i Slavonka (tamburice proizvedene u Hrvatskoj).

Najbolje cijene i besplatna dostava

Opremite se na vrijeme za novu školsku godinu. Posjetite online trgovinu www.euro-unit.com za brzu, jednostavnu i sigurnu kupnju iz udobnosti vašeg doma, a sve ostalo prepustite djelatnicima Euro-Unit-a. Ako ste kojim slučajem negdje drugdje pronašli isti proizvod s boljom cijenom, Euro-Unit i za to ima odgovor. Kliknite na gumb "Zatraži bolju cijenu ili postavi pitanje", pošaljite link s boljom cijenom ili ih kontaktirajte, a Euro-Unit će učiniti sve da vam izađe ususret. Za kupnju putem online trgovine, osigurana je besplatna dostava na području Republike Hrvatske, za iznose iznad 400 kn.

Produljeno jamstvo

Euro-Unit je već godinama garancija za najbolju kvalitetu i najbolje cijene na tržištu. Budući da su im kupci i kvaliteta usluge na prvom mjestu, osiguravaju 3 godine produljenog Euro-Unit jamstva. Neki proizvođači instrumenata nude vlastito produljeno jamstvo u trajanju do 7 godina, ali uz obaveznu registraciju za proizvode.

Posebne pogodnosti Euro-Unit kluba

Euro-Unit njeguje dugogodišnju suradnju s hrvatskim glazbenim školama, učilištima i drugim obrazovnim ustanovama, orkestrima, kulturnim udrugama, koje su članovi "Euro-Unit kluba". Svi članovi "Euro-Unit kluba" ostvaruju mnoge pogodnosti od pravovremenih informacije o svim pogodnostima, povoljniji najam opreme za ustanovu koja je član kluba i povoljnije uvjete (dodatnih 3% popusta) za kupnju glazbenih instrumenata i glazbene opreme u svim Euro-Unit prodajnim centrima.

Ponuda glazbenih instrumenata i opreme u Euro-Unit-u je izuzetno široka, zato prelistajte novi katalog "Natrag u školu 2017." gdje je za vas pomno odabrni asortimana za početak nove školske godine. Posjetite online trgovinu www.euro-unit.com ili dođite u neki od Euro-Unit prodajnih centara u Čakovcu, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Dubrovniku, Splitu ili Osijeku.

Uvijek kad je glazba u pitanju!

ADRESA

EURO-UNIT d.o.o (sjedište i izložbeno prodajni prostor)

Ul. Braće Graner 8, 40000 Čakovec

Telefon: 040/829-440

e-mail: info@euro-unit.hr

www.euro-unit.com

Ispiši članak

Komentari

učitavam komentare...
Varaždin (prije 20h 27min)

Subota
23.09.2017
9°C   17°C

Varaždin (upravo objavljeno)

Nedjelja
24.09.2017
9°C   15°C

Varaždin (upravo objavljeno)

Ponedeljak
25.09.2017
11°C   14°C

Varaždin (upravo objavljeno)

Utorak
26.09.2017
11°C   17°C

Valuta Kupovni Srednji Prodajni
EUR 7.456677 7.479096 7.501538
CHF 6.503177 6.522732 6.542319
USD 6.259193 6.278016 6.296833
Valuta Kupovni Srednji Prodajni
GBP 8.476085 8.501594 8.527112
JPY 5.611578 5.628476 5.645348
CAD 5.134735 5.150179 5.165636

Prijava