Pin it
Početna Aktualno Novosti Akcija “U 8. mjesecu 8 %”

Wüstenrot stambena štedionica d.d. ima akciju u kolovozu

Akcija “U 8. mjesecu 8 %”

Uz 15 % državnih poticajnih sredstava, Wüstenrot stambena štedionica svojim klijentima poklanja i 8 % godišnje kamate u prvih 12 mjeseci štednje!

 

Od 1. do 31. kolovoza Wüstenrot stambena štedionica d.d. pripremila je građanima posebnu akciju “U 8. mjesecu 8 %” što bi značilo da uz 15 % državnih poticajnih sredstava, Wüstenrot stambena štedionica svojim klijentima poklanja i 8 % godišnje kamate u prvih 12 mjeseci štednje!

Niže su i kamate

- Uvjet za tako visoku kamatu jest godišnja uplata od 5.000 kuna na račun stambene štednje - izvijestili su iz Wüstenrot stambene štedionice koja u prvoj polovici ove godine bilježi porast broja novih klijenata.
 
- U prvih šest mjeseci ove godine sklopili smo gotovo 15.000 novih ugovora o stambenoj štednji što je rast od gotovo 12 % u odnosu na prošlogodišnji rezultat, a to bi bili i najbolji rezultati otkad poslujemo u Hrvatskoj - sa zadovoljstvom je istaknuo Davor Brlić, regionalni menadžer poslovnog područja Zagreb-Varaždin govoreći o planovima za budućnost.
 
Istodobno, Wüstenrot stambena štedionica isplatila je nešto manje od 50 milijuna kuna novih stambenih kredita. - To je na približno istoj razini kao u istom razdoblju prošle godine, što se pak može smatrati uspjehom s obzirom na trendove na tržištu i činjenicu da kreditni portfelj na razini ukupnog bankarskog sustava polako pada kada su u pitanju stambeni krediti građana.
 
Svjesni takve situacije, od 30. lipnja ove godine dodatno smo smanjili kamatne stope na stambene kredite našim budućim korisnicima kredita tako da se kamatne stope kreću u rasponu od 2,99 % fiksno za cijelo vrijeme otplate kredita za klijente s 40 % vlastitih sredstava do 4,99 %, odnosno 5,90 % godišnje, također fiksno za cijelo razdoblje otplate za klijente koji nemaju vlastita sredstva. Napominjemo da nam se prosječna kamatna stopa na kredite stambenim štedišama kreće u rasponu od 5,2 - 5,3 % godišnje i da je naša kamatna stopa fiksna cijelo vrijeme otplate kredita - istaknuo je Davor Brlić. Rukovoditeljica poslovne jedinice Wüstenrot stambene štedionice Magdalena Jozić dodala je kako će osnivanje Wüstenrot životnog osiguranja d.d. uvelike pomoći ostvarenju zadanog cilja.

Štednja i osiguranje

- Sinergija stambene štednje i životnog osiguranja pokazala se u Europi kao dobitna kombinacija. Na taj su način pokrivene gotovo sve financijske potrebe naših klijenata. Kroz iznimno povoljnu štednju i stambene kredite, građani lako mogu zadovoljiti potrebe za rješavanjem stambenog pitanja, adaptacijom stana, kupnjom namještaja, a također mogu pokriti troškove dodatnog školovanja, vozačkih dozvola, svadbi odnosno osigurati ušteđevinu za putovanja ili mirovinu, dok kroz životna osiguranja eliminiraju rizik od nesretnih slučajeva bilo da se radi o nezgodi ili o smrtnom slučaju. Budućnost naše obitelji, školovanje naše djece trebalo bi biti neovisno o mogućim nezgodama koje vrebaju. Nadalje, polica životnog osiguranja u kreditnom poslu neutralizira moguće učinke nastale nesretnim slučajem, a s druge strane otvara mogućnost realizacije pojedinih kredita bez sudužnika ili jamaca. Dakako, po isteku perioda osiguranja razveselit će nas svota koja će se naći na vlastitom računu - istaknula je Jozić.

Prepoznatljivi u svakom kućanstvu

Cilj varaždinskog ureda Wüstenrot stambene štedionice u narednim godinama jest apsolutna prepoznatljivost u svakom kućanstvu. 
- Bit ćemo zadovoljni kad svako domaćinstvo postane svjesno koje sve koristi može imati od suradnje s Wüstenrotom. Lijepo bi bilo da svaki žitelj naše županije provjeri te mogućnosti i iz prve ruke, odnosno u direktnom kontaktu s našim financijskim savjetnicima i financijskim ekspertima, stoga pozivam sve građane da nas posjete u novootvorenom uredu koji se nalazi u Zagrebačkoj ulici 46 u Varaždinu te da u neobveznom razgovoru, uz kavicu, provjere koristi Wüstenrot financijske ponude - pozvao je Davor Brlić, regionalni menadžer poslovnog područja Zagreb-Varaždin.

Fiksna kamata! 

- Odlika Wüstenrot kredita jest fiksna, nepromjenjiva kamata tijekom cijelog perioda otplate kredita - istaknula je Sandra Brezovec, rukovoditeljica poslovne jedinice.
 
Pojasnila je kako u periodu međufinanciranja kamata na kredit se kreće već od 2,99 %, dok u dijelu redovnog kredita iznosi svega 4,99 % godišnje.
 
- Fiksna odnosno nepromjenjiva kamata omogućava nam da jednostavno planiramo kućni budžet i da ne strepimo od eventualnih promjena kamatnih stopa, a prijevremene otplate kredita možete izvršiti bez ikakvih naknada. Za svakog klijenta bez obzira na to ima li do sada ugovor o stambenoj štednji ili ne, pronaći ćemo kreditni model kojim može biti zadovoljan. Kako biste ostvarili povoljne uvjete kreditiranja, ne trebate seliti svoj tekući račun. Samo ove godine nekoliko smo puta dodatno smanjivali kamate u pojedinim modelima i prilagođavali kreditne uvjete kako bi realizacija kredita u Wüstenrot stambenoj štedionici bila što jednostavnija. Kako se završetkom ljeta i početkom jeseni intenziviraju građevinski radovi, podsjećamo vas na našu ponudu kredita po principu „odmah sad“. Osim za kupnju nekretnina, povoljnim Wüstenrot kreditima moguće je izvršiti adaptaciju stana ili kuće kao i njihovo opremanje što podrazumijeva kupnju namještaja, bijele tehnike pa sve do tepiha i zavjesa. Dakle, kvalitetnim kreditom, niskom i fiksnom mjesečnom ratom, poboljšat ćete kvalitetu životnog prostora - ističe Sandra Brezovec.

Dobrodošli uz 200 kuna na računu!

Potreba za svim financijskim proizvodima sada se može riješiti na jednome mjestu, a to je varaždinski ured Wüstenrot stambene štedionice koji se nalazi u Zagrebačkoj 46 u Varaždinu.
- Uz spomenutu Wüstenrot stambenu štednju i Wüstenrot životno osiguranje, na usluzi je ponuda gotovinskih kredita, s jamcima i bez njih, naših banaka partnera, kao i mogućnost otvaranja kreditne kartice s vaučerom dobrodošlice od 200 kuna. Nadalje, u mogućnosti smo otvarati tekuće račune kao i ugovarati prekoračenje po tekućim računima na temelju salda na stambenoj štednji. No najvažniji od svega nam je fer odnos prema klijentu i njegovo zadovoljstvo, stoga svakom klijentu želimo pružiti što veću sigurnost i komociju prilikom odabira raznih financijskih proizvoda - rekao je Marijan Horvatić, rukovoditelj poslovne jedinice. Dobrom odnosu s klijentima pridonose akcije koje konstantno nadopunjuju paletu proizvoda Wüstenrot stambene štedionice. - Tijekom kolovoza svatko tko sklopi zahtjev u Wüstenrot stambenoj štedionici, a pritom želi koristiti mogućnost dobivanja maksimalnih državnih poticajnih sredstava od 750 kuna, ostvarit će kamatu od 8 % u prvoj godini štednje. Nadalje, ove smo godine u posebne skupine uvrstili liječnike i stomatologe kao i članove vatrogasne zajednice koji mogu kroz našu T-10 tarifu započeti stambenu štednju bez ulazne naknade. Primjerice, liječnici imaju mogućnost izuzetno jednostavne realizacije stambenog kredita. Dobru suradnju postigli smo s članovima brojnih sindikata za koje također imao pripremljenu mogućnost sklapanja ugovora bez ulazne naknade i dodatne pogodnosti u kreditnom poslu - istaknuo je Horvatić.

Trebaš posao? JAVI SE!

Imate li vještine i hrabrosti pridružiti se ovom uspješnom timu, zamolbu i životopis možete poslati na davor.brlic@wuestenrot.hr

 

 
Ispiši članak

Komentari

učitavam komentare...
 (prije 13 sata 35 min)

Petak
18.04.2014
4°C   14°C

 (upravo objavljeno)

Subota
19.04.2014
7°C   8°C

 (upravo objavljeno)

Nedjelja
20.04.2014
8°C   12°C

 (upravo objavljeno)

Ponedeljak
21.04.2014
8°C   16°C

Valuta Kupovni Srednji Prodajni
CHF 6.239849 6.258625 6.277401
EUR 7.594521 7.617373 7.640225
USD 5.479848 5.496337 5.512826
Valuta Kupovni Srednji Prodajni
GBP 9.224488 9.252245 9.280002
JPY 5.369429 5.385586 5.401743
CAD 4.980014 4.994999 5.009984

Prijava