Povežite se s nama

Crna kronika

Državljanin Srbije kombijem udario u kućicu na graničnom prijelazu Otok Virje – Ormož

Objavljeno:

- dana

Sat vremena zatvoren prijelaz

Na graničnom prijelazu Otok Virje – Ormož na ulazu u Hrvatsku jučer, 19. rujna u 21.05 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastupila materijalna šteta.

Državljanin Srbije, starosti 43 godine upravljao je kombi vozilom i udario u ulazno izlaznu kontrolnu kućicu na graničnom prijelazu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Promet je bio zatvoren za sva vozila do 22.10 sati i odvijao se preusmjereno na druge granične prijelaze.

Izvor:
Foto: Google maps

Crna kronika

Varaždinka (71) godinu dana četala s muškarcem, on joj svašta napričao, pa mu je poslala 8000 eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

mobitel, teleoperater
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 71-godišnjakinje za kazneno djelo prijevare.

Ona je, prema prijavi, unatrag godinu dana, putem jedne društvene mreže započela komunikaciju s osobom koja se predstavila kao muškarac, javila je varaždinska policija.

Isti je nakon nekoliko mjeseci dopisivanja, lažnim prikazivanjem činjenica doveo prijaviteljicu u zabludu, na način da joj je slao fotografije kako se nalazi u bolnici, da je opljačkan i slično, zbog čega mu je u nekoliko navrata na njegove molbe i obećanje da će vratiti, uplatila iznos od oko 8000 eura.

Kako do dana prijave isti nije vratio novac, smatra da je prevarena. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Maloljetnik ozlijeđen kada ga je u Varaždinu na zebri udarilo teretno vozilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 23. travnja, oko 18.30 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 15-godišnji maloljetnik.

Žena starosti 70 godina upravljala je teretnim vozilom Ulicom Stanka Vraza iz smjera Optujske ulice u smjeru Kapucinskog trga.

Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se zaustavila ispred istog, zbog čega je prednjim desnim dijelom vozila naletjela na 15-godišnjaka koji je prelazio kolnik preko istog prijelaza. On je uslijed udara odbačen na vjetrobransko staklo, nakon čega je pao na kolnik, javila je PU varaždinska. Pritom je ozlijeđen, a medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje