Povežite se s nama

Crna kronika

U Kameničkom Podgorju kod Lepoglave pronađen leš 59-godišnjaka

Objavljeno:

- dana

Misteriozna smrt

Operativno komunikacijski centar policije Policijske uprave varaždinske jučer, 9. listopada oko 7.50 sati zaprimio je dojavu građanina da je u Kameničkom Podgorju predio zvani „Čemernica-Rapešćica“ pronađen leš muškarca.

Na mjestu događaja policijski službenici su temeljem naloga Županijskog državnog odvjetnika obavili očevid. Utvrđeno je da se radi o muškarcu starosti 59 godina.

Nakon provedenog očevida tijelo je prevezeno na Patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija, te će se utvrditi uzrok smrti.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Kod Kuršanca u jezeru pronađeno tijelo, riječ je o nesretnom 23-godišnjem Ivici Bogadiju iz Sračinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Međimurska policija u srijedu, 27. ožujka pronašla je muško tijelo u akumulacijskom jezeru Hidroelektrane Čakovec u Kuršancu.

Riječ je o mrtvom tijelu 23-godišnjeg Ivice Bogadija iz Sračinca.

– Prepoznavanjem je utvrđeno kako se radi 24-godišnjaku s područja Varaždinske županije, čiji je nastanak prijavljen 25. veljače ove godine policijskim službenicima Policijske postaje Varaždin. Obdukcijom je utvrđeno kako je uzrok smrti utapanje. O utvrđenim činjenicama obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo i Policijska uprava varaždinska – javila je danas i PU međimurska.

On je nestao 25. veljače. O tome je progovorio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec na sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije početkom ožujka. Isticao je da je varaždinska policija objavila da je Bogadi u ranim jutarnjim satima vozilom sletio u kanal u blizini Hidroelektrane Varaždin kod Svibovca Podravskog. Vozilo je tad pronađeno, no tijelo vozača nije.

– U dubokoj boli javljamo vam da će posljednji ispraćaj našeg člana DVD Družbinec Ivice Bogadija biti u četvrtak, 28. ožujka na groblju Petrijanec u 15.00 sati – stoji na DVD Družbinec.

Nastavite čitati

Crna kronika

Motorist (34) jurio Možđencom te je pao i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 26. ožujka, oko 10.20 sati, u Možđencu, ozlijeđen je 34-godišnjak.

On je upravljao motociklom državnom cestom D-3 te je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad upravljačem, pri čemu je došlo do zanošenja motocikla na kolniku i udara u nekoliko markera za razdvajanje smjera vožnje.

Uslijed udara je zajedno s motociklom pao na kolnik, pri čemu je ozlijeđen, javila je policija. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje