Povežite se s nama

Crna kronika

Vladin povjerenik za Varaždinske Toplice pijan izazvao prometnu nesreću u Turčinu

Objavljeno:

- dana

Miroslav Hreljac

Izvijestili smo o prometnoj nesreći u Turčinu koja se dogodila u subotu navečer, a u nesreći je sudjelovao vladin povjerenik za Varaždinske Toplice Miroslav Hreljac.

>>FOTO S 1,39 promila izazvao sudar i ‘pokosio’ ogradu u Turčinu

Naime, Hreljac je svojim automobilom u subotu oko 19.30 sati uslijed neprilagođene brzone udario u automobil na križanju Zagrebačke i ulice Dubravka te je vozilom završio u ogradi. Izmjereno mu je 1,39 promila.

Uspjeli smo dobiti vladina povjernika, no nije nam želio komentirati cijeli slučaj.

Podsjetimo, vladin povjernik Miroslav Hreljac na čelo Varaždinskih Toplicama stigao je 26. siječnja.

 

Izvor:
Foto: Arhiva

Crna kronika

Zapaljeni navijački transparenti nakon utakmice u Čakovcu, policija privela 11 osoba

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: PU međimurska

Jučer, 28. ožujka, oko 18:30 sati u Čakovcu, ispred sportske dvorane u Športskoj ulici, neposredno nakon odigravanja prvenstvene utakmice 1. hrvatske rukometne lige za žene, između ŽRK “Zrinski” iz Čakovca i RK “Podravka Vegeta”, nepoznati počinitelj tzv. “bengalkom” zapalio je navijačke transparente.

U događaju, osim spaljenih transparenata, nije nastala druga materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih osoba, javila je PU međimurska.

U prostorije Policijske postaje Čakovec privedeno je 11 osoba koje se dovode u vezu s opisanim događajem, odnosno počinjenjem prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

Nastavite čitati

Crna kronika

Varaždin: vozio Zagrebačkom ulicom s 2.14 promila pa je uhićen i oduzet mu je auto

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U petak, 29. ožujka, u 0.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, policijski su službenici u kontroli prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 40-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 2.14 promila.

Također je utvrđeno da je isti višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te da vozilom upravlja za vrijeme pravomoćno izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

Zbog toga je uhićen i priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje te će se tijekom današnjeg dana privesti na Općinski sud u Varaždinu, javila je PU varaždinska.

Od navedenog je privremeno oduzeto osobno vozilo kojim je upravljao.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje