Povežite se s nama

Crna kronika

Vozio prema Gojancu, nije propustio vozilo pa izazvao sudar

Objavljeno:

- dana

JEDNA OSOBA OZLIJEĐENA

Na raskrižju jugozapadne obilaznice Varaždina i Varaždinske ulice jučer oko 5.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Osobnim vozilom desnom je stranom kolnika državne ceste D-2 iz smjera Turčina u smjeru Gojanca upravljao 51- godišnjak.

Dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa Varaždinskom ulicom započeo je skretati u lijevo prema Beretincu na znak zelenog svjetla na semaforu, a da nije prethodno propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera od Gojanca u smjeru Turčina zadržavajući smjer kretanja isto na znak zelenog svjetla upravljao 20-godišnjak.

Tom prilikom došlo je do sudara vozila. Ozljede je zadobio 21-godišnji suputnik u vozilu. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Izvor: ILUSTRACIJA
Foto:

Crna kronika

S nepoznatim muškarcem dogovorio odvoz metalnog otpada, ali dosad novac nije dobio

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 62-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

On je, prema prijavi, dana 13. ožujka, s nepoznatom muškom osobom dogovorio prodaju veće količine raznog metalnog otpada. Nepoznati je muškarac po dogovoru, odvezao metalni otpad, ali do dana prijave 62-godišnjaku nije isplatio novac, javila je PU varaždinska.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Bio je ponedjeljak ujutro, no on je kod Ivanca vozio s 1,87 promila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Novakima kod Ivanca u ponedjeljak, 22. travnja, oko 9.20 sati policijski su službenici zaustavili osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao 61-godišnjak.

Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, priveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje