Povežite se s nama

Crna kronika

Žena koja je jučer stradala na zebri na Banfici teško je ozlijeđena

Objavljeno:

- dana

POZNATI DETALJI

Pješakinja, na koju je jučer naletilo vozilo slovenskih registarskih oznaka u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nalazi se u bolnici i teško je ozlijeđena, izvjestili su jutros iz PU varaždinske.

Nesreća se dogodila jučer oko 16.20 sati.

FOTO Ponovno nesreća na Banfici: Vozač naletio na pješakinju, ona hitno prevezena u bolnicu

– Državljanin BiH starosti 46 godina upravljao je osobnim vozilom Koprivničkom ulicom u smjeru Ulice Ruđera Boškovića. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza s Vukovarskom ulicom, ispred kojeg se na desnoj prometnoj traci nalazilo zaustavljeno osobno vozilo koje je propuštalo 43-godišnju pješakinju preko pješačkog prijelaza, nije zaustavio svoje vozilo kako bi je propustio. Kočio je, no automobil nije uspio zaustaviti te je prednjim dijelom udario ženu koja je pala na kolnik – navodi policija.

Medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj Općoj bolnici, gdje su ozljede okvalificirane kao teške.

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Crna kronika

Zapaljeni navijački transparenti nakon utakmice u Čakovcu, policija privela 11 osoba

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: PU međimurska

Jučer, 28. ožujka, oko 18:30 sati u Čakovcu, ispred sportske dvorane u Športskoj ulici, neposredno nakon odigravanja prvenstvene utakmice 1. hrvatske rukometne lige za žene, između ŽRK “Zrinski” iz Čakovca i RK “Podravka Vegeta”, nepoznati počinitelj tzv. “bengalkom” zapalio je navijačke transparente.

U događaju, osim spaljenih transparenata, nije nastala druga materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih osoba, javila je PU međimurska.

U prostorije Policijske postaje Čakovec privedeno je 11 osoba koje se dovode u vezu s opisanim događajem, odnosno počinjenjem prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

Nastavite čitati

Crna kronika

Varaždin: vozio Zagrebačkom ulicom s 2.14 promila pa je uhićen i oduzet mu je auto

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U petak, 29. ožujka, u 0.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, policijski su službenici u kontroli prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 40-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 2.14 promila.

Također je utvrđeno da je isti višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te da vozilom upravlja za vrijeme pravomoćno izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

Zbog toga je uhićen i priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje te će se tijekom današnjeg dana privesti na Općinski sud u Varaždinu, javila je PU varaždinska.

Od navedenog je privremeno oduzeto osobno vozilo kojim je upravljao.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje