Povežite se s nama

Međimurje

Jednostavno jedinstveni: bioenergetičari Slavko i Boris

Objavljeno:

- dana

DOZNAJEMO

Ako imate zdravstvenih problema, a klasična medicina je nemoćna, tu su bioenergetičari Slavko Sambolec i Boris Buden koji pomažu bioenergijom, hipnozom, akupresurom, caping terapijom i regresoterapijom.

Kao članovi Hrvatskog udruženja za prirodnu energetsku i prirodnu medicinu i kao priznati bioenergetičari posjeduju više međunarodnih certifikata priznatih od Ministarstva zdravlja, ujedno su članovi National board of hypnosis, američkog saveza za hipnoterapiju i trenutno su jedini vlasnici tog priznanja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Svakodnevno primaju pozive iz cijele Hrvatske i Slovenije te im se nude besplatni prostori, samo da dođu i počnu raditi.

Nestali bolovi!

– Zasad radimo samo u Varaždinu jer tu nas najviše trebaju, a svi koji žele mogu doći iz svih krajeva Hrvatske i Slovenije – ističu Slavko i Boris.
Da oni uistinu pomažu dosad su posvjedočili mnogi, a dobar glas daleko se čuje. Varaždinski bioenergetičari primaju velike pohvale od svojih pacijenata kojima su uspješno pomogli oko njihovog zdravlja. Od Slavka i Borisa pomoć je potražila i Ivanka Kereži, 47-godišnjakinja iz Družbinca.

– Za Slavka i Borisa doznala sam od svoje majke koja je bila njihova klijentica i kojoj su mnogo pomogli oko zdravlja. Obratila sam se njima zbog problema koji su me mučili već godinama. Boljela me kralježnica i koljena, koja su mi bila jako otečena. Radim u Austriji i tamo vas nitko ne pita za zdravlje. Ili možete raditi ili ne. Kako se tamo mnogo radi, od bolova nisam mogla više raditi. Dogovorila sam s Borisom i Slavkom tretmane i počela dolaziti na terapije pet dana zaredom. Toliko su i oni odredili. Svaki dan bilo mi je sve bolje i bolje, a po završetku terapija bolovi u kralježnici i otekline koljena, nestali su! – ispričala je Ivanka Kereži.

Zahvaljujući njima Ivanka Kereži sačuvala je svoje radno mjesto.

Samo jednom terapijom Slavko i Boris riješili su sinovljev problem s noćnim mokrenjem

– Sad opet radim s voljom! Sve je lakše kad čovjek nema više bolova. Dao Bog da tako i ostane – ispričala je nasmiješena Ivanka Kereži.

Pedesetosmogodišnji Petar Novak nema riječi za Slavka i Borisa koji su mu, ističe, jednostavno spasili život.

– Moj problem bila je cigareta od koje se nisam odvajao 35 godina. U zadnje vrijeme počeo me mučiti jaki kašalj. Sve teže sam disao pri malim naporima, brzo sam se umarao te me strašno probadalo u prsima. Javio sam se svom liječniku koji me uputio na razne pretrage. Srećom, nalazi su bili u redu, mada slika pluća, koju mi je liječnik pokazao, nije baš izgledala lijepo. Uplašio sam se kad sam to vidio! Liječnik mi je rekao da moram prestati pušiti i to odmah ako želim živjeti. Pitao sam ga kako, kad jednostavno bez cigareta ne mogu živjeti. Sam liječnik mi je preporučio Slavka i Borisa jer je čuo velike pohvale za njih dok su još radili u Čakovcu. Našao sam na internetu njihov broj i dogovorio termin jer stvarno sam se želio ostaviti te teške ovisnosti. Samo jednom terapijom riješio sam se tog otrova, ostao sam iznenađen! Osjećao sam se kao da nisam nikad pušio. Evo, sada ne pušim već pet mjeseci, osjećam se odlično, lakše dišem i ne umaram se kao prije. I, naravno, ne pada mi na pamet da ikad ponovno propušim. Veliko hvala Slavku i Borisu, zahvalan sam im do kraja života i neka ih dragi Bog čuva – ispričao je Petar Novak.

Bez mokrenja

Od Slavka i Borisa pomoć je zatražila Dubravka K. čiji je 13-godišnji sin imao problem zbog mokrenja noću.

– To ga je mučilo od osme godine. Nisam znala koji je tome razlog. Obišli smo sve liječnike, a kasnije i mnogo bioenergetičara u Hrvatskoj, ali nažalost, nije bilo uspjeha. Saznala sam od svoje rođakinje koja živi u Sloveniji, koja je imala isti problem sa svojom kćerkom, za Slavka i Borisa. Vjerovala sam i imala nadu da će mi pomoći isto kao i njoj iako sam od Varaždina udaljena 350 kilometara. Bez obzira na to ja sam se odlučila za njih.

 

Nazvala sam ih i dogovorili smo termin. Rekli su mi da to rješavaju jednim tretmanom. Suprug, sin i ja došli smo na dogovoreni termin u subotu u Varaždin, koji smo kasnije upoznali. Stvarno je prelijep grad, a i ljudi su sasvim drugačiji nego u mjestu gdje živimo, jako gostoprimljivi, kao i Slavko i Boris koji su nas tako ljubazno primili s toliko topline da smo ostali iznenađeni! I ono najvažnije, sa samo jednom terapijom riješili su problem mog sina koji se teško s time nosio, pogotovo sada kad je u pubertetu. Sigurno ćemo posjetiti Varaždin druge godine, ali kao turisti i to bismo voljeli doći baš za Špancirfest – ispričala je Dubravka.
Dodala je da će sa Slavkom i Borisom ostati vječni prijatelji.
– Ovo ni u snu nismo mogli vjerovati, da će samo jedan posjet riješiti problem našeg sina. Imamo samo riječi pohvale i svaka im čast – zaključila je Dubravka.

Pomažu kod išijasa, glavobolje, bronhitisa…

Zahvaljujući sposobnostima koje su im date i dugogodišnjoj edukaciji, poznati varaždinski bioenergetičari Slavko Sambolec i Boris Buden pomažu kod bolesti kralježnice, glavobolje, išijasa, migrene, psihičkih poteškoća, cirkularnih problema, bronhitisa, astme, alkoholizma, pretilosti, mucanja, strahova, depresije, škripanja zubima, grickanja noktiju, pušenja i niza drugih problema koji se tiču svakodnevnih problema.
Međutim, ne mogu pomoći kod epilepsije, šizofrenije, Alzheimerove bolesti, raka, leukemije i paralize. Slavko i Boris provjeravaju i stanje čakri te rade njihovo balansiranje i otvaranje, bioenergetskim tretmanima pomažu kod fizičkih i duhovnih tegoba i problema, rade radiestezijsku dijagnostiku osoba i prostora u kojem se živi i radi te blokiraju životni i radni prostor od geopatogenih i tehničkih zračenja.

KAKO DO SLAVKA I BORISA?

Već danas rezervirajte svoj termin.
Nazovite nas na
brojeve telefona
099/506-04-09 (Boris)
ili 091/723-79-40 (Slavko).

Izvor:
Foto:

Međimurje

Grad Mursko Središće dodijelio mladima nove poticaje za uređenje nekretnina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Mlade obitelji do 40 godina starosti imaju pravo na poticaje za uređenje nekretnina nepogodnih za stanovanje te mogu ostvariti do 3000 eura poticaja, a uz to Grad Mursko Središće daje i poticaje za rušenje starih kuća u visini 2000 eura u skladu s uvjetima iz javnog poziva.

Početkom siječnja ove godine Grad je raspisao Javni natječaj za dodjelu poticaja za uređenje nekretnina, a pravo na ostvarivanje poticaja imali su vlasnici nekretnina uz uvjet da je vlasnik ili supružnik vlasnika stalno zaposlena osoba neprekinuto najmanje dvije godine do dana isteka roka za dostavu prijava na natječaj te da u slučaju da se na nekretnini u kojoj je izgrađen stambeni objekt nepogodan za stanovanje kojeg namjeravaju urediti za stanovanje vlasnik ima prebivalište na području grada Mursko Središće te nema u vlasništvu drugi stan ili kuću pogodnu za stanovanje i/ili bez obzira na prebivalište vlasnika ili činjenicu da korisnik poticaja ima ili nema u vlasništvu drugi stan ili kuću pogodnu za stanovanje u slučaju da se radi o nekretnini na kojoj se nalazi stambeni objekt u ruševnom stanju kojeg namjeravaju ukloniti i na istoj parceli izgraditi novi stambeni objekt.

U zadanom roku zaprimljeno je 13 pravodobnih prijava. Povjerenstvo za dodjelu poticaja je iste razmotrilo te predložilo gradonačelniku na usvajanje. Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, u utorak, 16. travnja, u Gradskoj vijećnici s prijaviteljima je potpisao Ugovore o dodjeli poticaja za uređenje nekretnina na području grada za stambene objekte u ruševnom stanju ili za stambene objekte koji će se obnoviti.

Prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Dražen Srpak istaknuo je da svake godine dolazi sve više prijava što je pokazatelj da se veliki broj mladih obitelji odlučuje na život upravo u najsjevernijem hrvatskom gradu.

Tako je ukupno dodjeljeno 13 poticaja i to u iznosu od 24.000 eura za obnovu nekretnina i 10.000 eura za rušenje to jest sveukupno 34.000 eura.

Nastavite čitati

Međimurje

Općina Selnica bogatim programom koji počinje u nedjelju obilježava svoje dane

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Općina Selnica/Facebook

Objavljen je program obilježavanja Dana Općine Selnica.

Program je uistinu bogat, a traje od 21. travnja do 1. svibnja.

Sve počinje tradicionalnim pješačenjem u nedjelju, 21. travnja, u 13 sati.

Svečana sjednica općinskog vijeća na rasporedu je u četvrtak, 25. travnja, a istog dana je i svečana sveta misa povodom zaštitnika svetog Marka.

U OŠ Selnica 26. travnja gostuje Kerekesh Teatar, a dan kasnije, u subotu, u istu školu dolaze “Autići-Brzići”.

Nedjelja, 28. travnja, rezervirana je za kulturno umjetnički program.

Praznik rada obilježit će se od 11 sati na igralištu u Zebanec Selu, a organizator je ŠN sv. Marko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje