Povežite se s nama

Međimurje

Oni su drugačiji: sve što se govori o njima, istina je

Objavljeno:

- dana

OTKRIVAMO

Pavao Vinčić (78) iz Varaždina dolazi svake godine na tretman kod bioenergetičara Borisa Budena i Slavka Samboleca.

Ovaj 78-godišnjak ima godinama izrazite probleme s kralježnicom jer je cijeli svoj život radio kao profesionalni vozač, a nekad uvjeti rada nisu bili idealni a kamioni udobni kao danas.

Učinkovite terapije 

– Mlad čovjek se ne štedi i radi jednako u svim uvjetima, i ljeti i zimi, što se odrazi na zdravlje u starosti. Svake godine odrade mi šest terapija, nakon kojih puno lakše funkcioniram cijelu godinu. Boris i Slavko ne mogu vratiti mladost, ali mogu maknuti i ublažiti bolove u mojim godinama. Sa zadovoljstvom mogu reći da se poslije njihovih tretmana osjećam fantastično – rekao je Pavao Vinčić.

Iskustvo gospodina Pavla, koji posjećuje Slavka i Borisa, najbolje su potvrde učinkovitosti njihovih tretmana, pri čemu pojedini klijenti ističu da su u početku bili skeptični prema alternativnoj medicini  s obzirom na to da su u potrazi za ublaživanje svojih zdravstvenih tegoba prošli gotovo sve što nudi klasična medicina, ali na kraju ipak se obrate Borisu i Slavku, koji kod nekih tegoba postižu fantastične rezultate.
Riječi hvale za Slavka i Borisa ima i Nada Radojčić (69) iz Zagreba.

– Ne bih željela da se moje ime koristi za nekakve reklame, ali moram iskreno zahvaliti Borisu i Slavku na svemu što su tijekom tretmana napravili za moje zdravstvene tegobe. Naime, zbog neizdrživih glavobolja i bolova u kralježnici svako malo posezala sam za lijekovima, ne uspijevajući izaći iz tog svijeta bolova. Trebalo mi je jedno vrijeme da se odlučim otići k njima, jer i prije sam obilazila liječnike klasične medicine, ali i alternativne, kojih ima mnogo u Zagrebu. Međutim, svi oni jako su mi malo pomogli. Gledala sam Slavka i Borisa na televiziji, a o njima mnogo sam čitala i u novinama, pa sam rekla sama sebi: “Hajde da probam još i njih kad sam već ionako bila sve po svud“. Sad mogu reći da su Slavko i Boris drugačiji – poručila je Nada Radojčić.
K njima je dolazila šest dana, po jedan sat.

 

Slavko i Boris dosad su pomogli mnogima tamo gdje je klasična medicina bila nemoćna

– Oni primijenjuju pet metoda u sat vremena. Već nakon prvog tretmana sam osjećala pomak, a nakon šest tretmana bolovi su jednostavno nestali. Nakon toga, predložili su mi da prestanem pušiti. Nisam to planirala, zapravo, ni u snu nisam pomišljala da bih mogla, nakon 40 godina pušačkog staža, prestati pušiti. Malo sam se u početku dvoumila, a i mislila sam kako ću piti kavu bez cigarete? Slavko i Boris rekli su mi da je to vrlo jednostavno riješiti hipnozom. I uspjeli su! Sad mogu reći da uživam u ispijanju kave bez cigarete, a prije sam mislila da je to nemoguće. Mnogo sam im zahvalna jer su fantastični. I opet naglašavam, drugačiji – ispričala je nasmiješena i vesela Nada Radojčić, koja kaže da se ponovno rodila.
– Konačno sam sretna i zadovoljna žena – rekla je.

Poznati i priznati bioenergetičari postižu vrhunske rezultate u kratkom vremenu bioenergijom, akupresurom, hipnozom, kiropraktikom, EFT-metodom te indijsko-turskom metodom, koju jedino oni rade na ovom području.

Pomogli mnogima

– Najbolje je da se ljudi prvo jave za pomoć liječnicima klasične medicine, a ako klasična medicina ne uspijeva u liječenju pojedinih bolesti, obratite se nama – uvijek savjetuju Slavko i Boris, koji su bioenergijom nadareni od rođenja i koji sposobnostima koje su im dane i metodama koje su naučili kroz stručne edukacije dosad pomogli mnogima tamo gdje je klasična medicina bila nemoćna.

Tko su Boris i Slavko?

Boris Buden i Slavko Sambolec sposobnostima koje su im dane i metodama koje su naučili kroz stručne edukacije dosad su pomogli mnogima tamo gdje je klasična medicina bila nemoćna. Dugogodišnji su članovi Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu (HUPED), prošli su sve postojeće stručne edukacije iz alternativne medicine i stekli velika iskustva u liječenju mnogih bolesti, a za bavljenje bioenergijom dosad su dobili niz zahvalnica i priznanja. Oni pomažu kod bolesti kralježnice, glavobolje, išijasa, migrene, psihičkih poteškoća, cirkularnih problema, bronhitisa, astme, alkoholizma, pretilosti, mucanja, strahova, depresije, škripanja zubima, grickanja noktiju, pušenja i niza drugih problema koji se tiču svakodnevnih problema. Međutim, ne mogu pomoći kod epilepsije, šizofrenije, Alzheimerove bolesti, raka, leukemije i paralize. Slavko i Boris provjeravaju i stanje čakri te rade njihovo balansiranje i otvaranje, bioenergetskim tretmanima pomažu kod fizičkih i duhovnih tegoba i problema, rade radiestezijsku dijagnostiku osoba i prostora u kojem se živi i radi te blokiraju životni i radni prostor od geopatogenih i tehničkih zračenja.

KAKO DO SLAVKA I BORISA?

Potražite nas na novoj adresi, na Vidovskom trgu u Varaždinu ili Kozjaku u Zagrebu i već danas rezervirajte svoj termin. 
Nazovite nas na brojeve telefona 099/506-04-09 (Boris) ili 091/723-79-40 (Slavko).

Izvor:
Foto:

Međimurje

Grad Mursko Središće dodijelio mladima nove poticaje za uređenje nekretnina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Mlade obitelji do 40 godina starosti imaju pravo na poticaje za uređenje nekretnina nepogodnih za stanovanje te mogu ostvariti do 3000 eura poticaja, a uz to Grad Mursko Središće daje i poticaje za rušenje starih kuća u visini 2000 eura u skladu s uvjetima iz javnog poziva.

Početkom siječnja ove godine Grad je raspisao Javni natječaj za dodjelu poticaja za uređenje nekretnina, a pravo na ostvarivanje poticaja imali su vlasnici nekretnina uz uvjet da je vlasnik ili supružnik vlasnika stalno zaposlena osoba neprekinuto najmanje dvije godine do dana isteka roka za dostavu prijava na natječaj te da u slučaju da se na nekretnini u kojoj je izgrađen stambeni objekt nepogodan za stanovanje kojeg namjeravaju urediti za stanovanje vlasnik ima prebivalište na području grada Mursko Središće te nema u vlasništvu drugi stan ili kuću pogodnu za stanovanje i/ili bez obzira na prebivalište vlasnika ili činjenicu da korisnik poticaja ima ili nema u vlasništvu drugi stan ili kuću pogodnu za stanovanje u slučaju da se radi o nekretnini na kojoj se nalazi stambeni objekt u ruševnom stanju kojeg namjeravaju ukloniti i na istoj parceli izgraditi novi stambeni objekt.

U zadanom roku zaprimljeno je 13 pravodobnih prijava. Povjerenstvo za dodjelu poticaja je iste razmotrilo te predložilo gradonačelniku na usvajanje. Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, u utorak, 16. travnja, u Gradskoj vijećnici s prijaviteljima je potpisao Ugovore o dodjeli poticaja za uređenje nekretnina na području grada za stambene objekte u ruševnom stanju ili za stambene objekte koji će se obnoviti.

Prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Dražen Srpak istaknuo je da svake godine dolazi sve više prijava što je pokazatelj da se veliki broj mladih obitelji odlučuje na život upravo u najsjevernijem hrvatskom gradu.

Tako je ukupno dodjeljeno 13 poticaja i to u iznosu od 24.000 eura za obnovu nekretnina i 10.000 eura za rušenje to jest sveukupno 34.000 eura.

Nastavite čitati

Međimurje

Općina Selnica bogatim programom koji počinje u nedjelju obilježava svoje dane

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Općina Selnica/Facebook

Objavljen je program obilježavanja Dana Općine Selnica.

Program je uistinu bogat, a traje od 21. travnja do 1. svibnja.

Sve počinje tradicionalnim pješačenjem u nedjelju, 21. travnja, u 13 sati.

Svečana sjednica općinskog vijeća na rasporedu je u četvrtak, 25. travnja, a istog dana je i svečana sveta misa povodom zaštitnika svetog Marka.

U OŠ Selnica 26. travnja gostuje Kerekesh Teatar, a dan kasnije, u subotu, u istu školu dolaze “Autići-Brzići”.

Nedjelja, 28. travnja, rezervirana je za kulturno umjetnički program.

Praznik rada obilježit će se od 11 sati na igralištu u Zebanec Selu, a organizator je ŠN sv. Marko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje