Povežite se s nama

Sport

Koka s bodom iz Čakovca

Objavljeno:

- dana

RUKOMET

Prvenstvo u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene počelo je ovog vikneda. ŽRK Koka u 1. kolu gostovala je kod novog prvoligaša ekipe ŽRK Zrinskim iz Čakovca. 

Susret je završio je neriješenim rezultatom 24:24. Čakovčanke su pružile odličan otpor Varaždinkama i pokazale da nisu bez razloga ušle u najviši rang natjecanja, dok se ekipa ŽRK Koka mora iskupiti svojim navijačima u sljedećem kolu, kada ponovo gostruju ovaj puta kod ekipe ŽRK Sesvete. Najviše golova u redovima Varaždinki postigla je Stella Mateša s 8, ispred Ive Tomašek s 5 pogodaka.

Izvor:
Foto:

Sport

Odlični nastupi Fight Cluba Kovačić na Europskom kupu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nagykanizsa je bila domaćin otvorenom Europskom kupu u kickboxingu koji se održao u subotu i nedjelju,13. i 14.  travnja.

Fight Club Kovačić nastupio je s četvero boraca. Kadeti Marija i Aleksandar Farkaš nastupili su u kick lightu te osvojili srebrene medalje. Nikola Makovac nastupio je u K-1 light te uvjerljivo slavio u obje borbe. U finalu je prekidom pobijedio prvaka Ukrajine.

Elvis Farkaš nastupio je u veteranskoj konkurenciji +45 god. gdje je u disciplini orijentalni boks osvojio zlato, a u K1 i kick lightu  srebro.

Nastavite čitati

Sport

Varaždinski rukometaši poraženi kod Poreča

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: HRS

Rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 u sklopu 6. kola Lige za prvaka gostovali su kod Poreča. Domaćin je pobijedio rezultatom 28:25.

Domaćin je pomalo uspavano ušao u susret što su iskoristili gosti koji su već u 8. minuti imali +3 (3:6). Porečani su brzo konsolidirali redove te s tri pogotka u nizu, poravnali rezultat na 6:6. No, već u 17. minuti Varaždin ponovno ima +3 (7:10). U 22. minuti ponovno smo na početku jer Poreč izjednačava na 11:11. S neodlučenim rezultatom 13:13, otišlo se na predah u svlačionice.

Drugi dio utakmice bolje je otvorio Poreč i otišao na +3 u 38. minuti (18:15), a zatim i na +4, odnosno +5.

Gosti su pokušali uhvatiti priključak i najbliže što su uspjeli bilo je na -2 u nekoliko navrata (21:19, 22:20, 23:21, 25:23). Zadnji 10 minuta pak, također je bilo napeto i nezvjesno jer Rudar nije dopuštao Poreču da se opusti u nijednom trenutku. Ipak, završne minute pripale su Porečanima koji su mirniji i slavili.

Najučinkovitiji u varaždinskim redovima bio je Dominik Novak s 12 golova.

Izvor: HRS

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje