Povežite se s nama

Sport

Luka Jagačić: Bez obzira na nedostatke, protiv Koprivnice idemo po pobjedu

Objavljeno:

- dana

Najava utakmice NK Varaždina

Nogometaši Varaždina u subotu od 15 sati na Stadionu Sloboda igraju utakmicu 18. kola 3. HNL Istok protiv Koprivnice.

Varaždinci su u proteklom kolu doživjeli težak 4:0 poraz kod Bedema u Ivankovu. U toj utakmici isključeni su im Ivan Novoselec i Matija Kolarić.

U novo ligaško uzbuđenje nogometaši Miljenka Mumleka, osim bez Kolarića i Novoselca, ulaze bez kartoniranih Maksa Juraja Čelića i Ivana Conjara. Također, zbog ozljede upitan je i nastup Darija Jerteca.

– Ma bez obzira na nedostatke, idemo po pobjedu. Čeka nas mlada, potentna momčad Koprivnice, no vjerujem da smo kvalitetniji – zaključio je Luka Jagačić, veznjak Varaždina.

Izvor:
Foto: Arhiva

Sport

Šafarić: Naš drugi gol “pripitomio” je Rudeš i utakmicu smo mirno priveli kraju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u ponedjeljak, 22. travnja stigli su do osme prvenstvene pobjede pobijedivši Rudeš s 2:0 u 31. kolu SuperSport HNL-a.

– Bili smo koncentrirani od samoga početka. Vidjeli smo ranije kako Rudeš može biti opasan. Dogovorili smo maksimalnu koncentraciju od prve minute, iako mislim da smo kvalitetnija ekipa od protivnika, morali smo to dokazati na terenu – rekao je Nikola Šafarić, trener Varaždina i dodao da je njegova ekipa mirno susret privela kraju.

– Jako dobro smo iskontrolirali samu utakmicu. Naš drugi gol je ‘pripitomio’ Rudeš i onda smo priveli mirno utakmicu kraju. Unatoč tom dobrom početku Rudeša, nismo se pribojavali kazne. Vidjeli smo da dobro izgledamo, da dobro stojimo na terenu. Vjerovali smo da će i njihov ritam pasti. Danas je sve bilo na nama i sve je dobro odrađeno – zaključio je Šafarić.

Slijedi susret 32. kola protiv Dinama u subotu, 27. travnja u 17 sati.

Izvor: tportal

Nastavite čitati

Sport

Varaždinski nogometaši pobijedili Rudeš i skočili na 6. mjesto SuperSport HNL-a

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina upisali su osmu prvenstvenu pobjedu u sklopu 31. kola SuperSport HNL-a. Varaždinci su u ponedjeljak, 22. travnja svladali Rudeš u gostima s 2:0.

Tim slavljem varaždinski nogometaši na ljestvici su preskočili Goricu i sada s 36 bodova drže 6. mjesto lige.

Trener Šafarić protiv momčadi koja je već ispala iz lige nije mogao računati na kartonirane Jelenića, Lusavca i Boršića te ozlijeđenog Belcara.

Krenuli su u sastavu: Zelenika – Škaričić, Nekić, Ba, Vukčević – Marina, Postonjski, Mistrafović – Mitrovski, Dabro, Drožđek.

Brzo su Varaždinci zagospodarili terenom i svoju dominaciju kapitalizirali u 29. minuti. Postonjski je lijepo pogodio iz slobodnog udarca s oko 22 metra.

U drugom dijelu Varaždinci su imali pregršt prilika i Rudeš je bez problema mogao popiti pet komada. No, jedini gol varaždinski nogometaši su postigli u 59. minuti kada je Dabro zabio za konačnih 2:0.

Varaždincima slijedi susret 32. kola SuperSport HNL-a protiv Dinama. Utakmica se igra u subotu, 27. travnja u 17 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje