Povežite se s nama

Sport

Nagradni ping pong turnir

Objavljeno:

- dana

PING PONG

Varaždinska udruga Starr organizira još jedan turnir u ping pongu. 

Ovaj puta partner u organizaciji turnira su Terme Sveti Martin, gdje će se i održati turnir 25. srpnja od 10 sati. Igrat će se u kategorijama mladi do 16 godina, te žene iznad 16 i muškarci iznad 16 godina. Kotizacija za turnir je 40 kuna, a svi sudionici dobivaju besplatan ulaz u Terme, te prigodne nagrade i popuste.
Najbolji će pak dobiti noćenje s doručkom za dvije osobe u hotelu Spa Golfer, ručak ili večeru u iznosu od 300 kn, masaža Sveti Martin, ulaznice za cjelodnevno kupanje i dr. Prijave za turnir moguće su na [email protected] do 23. srpnja, a dodatne informacije bit će objavljene na www.stolni-tenis.com.hr.

Izvor:
Foto:

Sport

3. NL Sjever: Varteks kod Virovitice, Podravina ugošćuje Koprivnicu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ovog proljeća Varteks je odigrao tri utakmice, uz dvije pobjede i remi, a u posljednjem kolu gostuju na Vegeški, kod Virovitice, koja ove sezone drži čvrsto začelje tablice.

A u prve tri utakmice punu minutažu ima iskusni vratar Jura Banfić, iako se do tjedana dana pred prvenstvo činilo da neće ubilježiti ni minutu. Krenuo je u pripreme kao gotovo treći vratar, iza super pouzdanog Mrmića, koji je na jesen briljirao, a tu je bio i talentirani mladi Vaupotić.

– Kada se pogleda tablica i kvaliteta mi smo favoriti, ali ne smijemo se zavaravati. Nikoga u ligi nećemo podcijeniti, ali idemo nastaviti pozitivan niz – rekao je Jura Banfić, povratnik među vratnice Bumbara, s kojim Varteks ima sigurnost.

Utakmica Virovitice i Varteksa igra se u subotu, s početkom u 15:30 sati.

U isto vrijeme Podravina, koja drži 6. mjesto 3. NL Sjever dočekuje Koprivnicu.

Nastavite čitati

Sport

Varaždinski gimnastičar Mateo Žugec nastupit će u Turskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski gimnastičar Mateo Žugec nastupit u Svjetskom Challenge kupu u Antalyji.

Mateo Žugec osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama prije dvije godine u alžirskom Oranu. Ovaj 22-godišnji član varaždinske Vindije u prošlosti je koristio ukazane prilike u Svjetskom kupu. Pobijedio je u Koperu te bio drugi u Varni.

– Nakon što sam prošli tjedan izborio Europsko prvenstvo, uspio sam izboriti i nastup na Svjetskom kupu u Bugarskoj. To je još jedan plus i pokazatelj forme koja raste za nastup u Antalyji. Cilj mi je finale, a naravno u finalu je sve moguće. Zdravstveno stanje je puno bolje nego što je bilo na početku sezone. Imao sam velikih problema s rukom, imao sam kroničnu upalu zgloba desne šake. Uz pomoć terapije to smo riješili, ne mogu se bolje osjećati, spreman sam – rekao je Žugec za HGS.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje