Povežite se s nama

Sport

Nove grupe i programi za treninge borilačkih sportova i rekreacije u FC Kovačić

Objavljeno:

- dana

FC KOVAČIĆ

Fight Club Kovačić upisuje nove članove u više različitih uzrasnih grupa i vrsta borilačkih sportova. Treninzi se održavaju u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin i u Sračincu. Novost je “Ženska rekreacija + dječja radionica”. – Mame u jednoj dvorani vježbaju rekreacijski kickboxing i savate a njihova djeca u drugoj dvorani, s dipl. odgajateljicom rade sportsku savate igraonicu, pojasnio je Siniša Kovačić, predsjednik kluba.  

“Upišite se u najbolji Fight Club u Hrvatskoj!

Trenirajte zajedno sa nama u mješovitim muško-ženskim grupama. Pridružite se uz vodstvo najboljih trenera u prijateljsko nastrojenu ekipu koja zajedno kontinuirao napreduje kroz treninge crossfita, snage, izdržljivosti i borilačkih vještina.

Bilo da se želite dovesti u red, izučiti osnovne ili napredne tehnike boksa, kickboxinga, muay thaia ili savate boksa, baviti se istima rekreativno, amaterski ili profesionalno – FC Kovačić je za vas pravo mjesto!

Upisujemo u sljedeće grupe: djeca od 3 do 6 god, kadeti od 7 do 13 god, juniori od 14 do 18 god, rekreacija početnici ( kickboxing, savate, muay thai), napredna rekreacija,  ženska rekreacija ( kickboxing, savate, muay thai),  kružni trening, Hard Body i rekreacija + 50 god. Također upisujemo u grupu ženska rekreacija i istovremeno dječja radionica ( mama trenira, a odgajateljica u drugoj dvorani čuva dijete).

Treninzi se održavaju od ponedjeljka do petka u Gradskoj sportskoj dvorani – Arena Varaždin.

Teretana je za članove kluba otvorena od ponedjeljka do petka od 10,00 do 21,30 sati.

Upisi djece u klub!

Upisujemo novu generaciju djece u našu školu.

Upisi se održavaju tokom cijele godine:

Arena Varaždin: UTO i ČET od 17,00 sati od 3 do 6 god

                                UTO i ČET  od 19,00 od 7 do 13 god

Sračinec: PON, SRI i PET od 17.30 sati

Upisujemo djecu stariju od 3 godine.

Sa njima radimo osnove borilačkog sporta od kickboxinga, boksa, savate boksa i muay thai-a. Kompletan trening zasniva se na što kvalitetnijem razvoju djeteta, psihomotoričkih sposobnosti, fleksibilnosti, koordinacije.

Ako dijete pokaže želju za natjecanjem uključujemo ga u dodatni rad i pripremamo za natjecanje.

Naši kadeti su već godinama u samom vrhu Hrvatskog borilačkog sporta. Svake godine imamo nekoliko državnih prvaka, osvajača medalja sa velikih turnira, svjetskih kupova, europskih i svjetskih prvenstava.

Usluge menadžementa

Naš klub zastupnik je nekoliko svjetski priznatih federacija: WKN, WKF, WKU, WPKC, WKA,WMO i boksačkog turnira Biggers Better. Svi borci zainteresirani za nastup na prestižnim svjetskim turnirima mogu se javiti i mi ćemo im omogućiti nastupe po cijelome svijetu.

Ukoliko netko želi organizirati priredbu u nekoj od navedenih federacija, organizirati amaterski turnir ili slično može se javiti na našu kontakt adresu.” poručuju iz FC Kovačić.

Izvor:
Foto:

Sport

Rukometašice Koke ispale u četvrtfinalu Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 27. ožujka u varaždinskoj Areni u četvrtfinalu Hrvatskog kupa ugostile su Dugo Selo ’55, a slavile su gošće s 29:24.

Bolje su u susret ušle gošće u 10. minuti vodile su 5:3, no do 15. minute Kokice su napravile seriju 4:0 i povele 7:5. U 23. minuti Varaždinke su posustale i do odlaska na odmor nisu postigle ni pogotka. Gošće su serijom 5:0 okrenule i na odmor otišle se prednošću od 13:10.

U drugom dijelu rukometašice Vladimira Canjuge uspjele su stići samo na minus jedan, ali snage za preokret nisu imale. Rukometašice iz Dugog Sela slavile su na kraju s plus pet.

Kod Varaždinki najraspoloženija je bila Lucija Jandrašić s 12 golova.

Nastavite čitati

Sport

Odbojkaši Cratis Varaždina završili sezonu u Superligi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odbojkaši Cratis Varaždina završili su sa sezonom. U drugom utakmici četvrtfinala razigravanja za prvaka Superlige poraženi su od osječke Murse 3:0.

Varaždinci su bili bolji u prvom dijelu prvog seta, vodili 14:12, no domaćin s 5 poena u nizu okreće rezultat u svoju korist. Varaždinci su priprijetili i u finišu prvog seta, ali nakon 24:24 dva posljednja poena osvajaju domaćini. I u drugom setu Varaždinci vode, do 13:11, onda Mursa radi seriju 4:0 i preuzima vodstvo. Kod 21:19 tri poena u nizu rade domaći i osvajaju set s 25:20, baš kao i treći, u kojem su gosti tek tri puta imali pozitivan rezultat.

Međimurski Centrometal uspio je izboriti polufinale pobjedom protiv Marsonije 3:1 u setovima.

Međimurce u polufinalu čeka susret protiv zagrebačke Mladosti, dok će Mursa na noge Riboli Kaštela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje