Povežite se s nama

Sport

Stolnoteniske legende u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

STOLNI TENIS

U subotu, 29. kolovoza Varaždin će biti domaćin međunarodnom veteranskom stolnoteniskom turniru 7. memorijal Dr. Žarko Dolinar. 

Svoj dolazak najavili su već brojni poznati stolnotenisači iz ovog dijela Europe koji se redovno odazivaju na veteranske turnire i sportsko druženje uz podsjećanje na “dobra stara vremena”. Memorijal će se odigrati u TTS Sportskojm centru a organizatori su Udruga stolnoteniskih veterana Hrvatske “Dr. žarko Dolinar” i Stolnoteniski klub Starr. Svi ljubitelji ovog sporta pozvani su u TTS sportski centar da podrže stolnoteniske legende.

Izvor:
Foto:

Sport

Odbojkaši Cratis Varaždina završili sezonu u Superligi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odbojkaši Cratis Varaždina završili su sa sezonom. U drugom utakmici četvrtfinala razigravanja za prvaka Superlige poraženi su od osječke Murse 3:0.

Varaždinci su bili bolji u prvom dijelu prvog seta, vodili 14:12, no domaćin s 5 poena u nizu okreće rezultat u svoju korist. Varaždinci su priprijetili i u finišu prvog seta, ali nakon 24:24 dva posljednja poena osvajaju domaćini. I u drugom setu Varaždinci vode, do 13:11, onda Mursa radi seriju 4:0 i preuzima vodstvo. Kod 21:19 tri poena u nizu rade domaći i osvajaju set s 25:20, baš kao i treći, u kojem su gosti tek tri puta imali pozitivan rezultat.

Međimurski Centrometal uspio je izboriti polufinale pobjedom protiv Marsonije 3:1 u setovima.

Međimurce u polufinalu čeka susret protiv zagrebačke Mladosti, dok će Mursa na noge Riboli Kaštela.

Nastavite čitati

Sport

Zlatko Dalić s Vatrenima osvojio turnir u Egiptu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Hrvatska nogometna reprezentacija osvajač je međunarodnog turnira ACUD Cup, koji je odigran u Kairu, a u završnoj borbi za trofej svladan je Egipat 4:1.

Domaćin je poveo već u šestoj minuti kada je Rabia iz blizine šalje loptu iza Labrovićevih leđa, no u 21. minuti za izjednačenje se pobrinuo Vlašić odličnim udarcem pod prečku, s ruba kaznenog prostora.

S tih 1:1 otišlo se na odmor, pri čemu je veliku priliku na samom kraju prvog dijela propustio Petković, no propušteno je nadoknadio u 57. minuti, kada je na drugu Modrićevu asistenciju glavom postigao pogodak za 2:1.

Kramarić je također bio precizan glavom, u 77. minuti, nakon ubačaja Majera iz prekida, dok je upravo Majer stavio “točku na i” nekoliko minuta prije kraja utakmice.

– Pobjeda, dobra utakmica. Došlo je 80 tisuća ljudi. Čast nam je da je Hrvatska imala prigodu odigrati utakmicu na kojoj su prvi put nakon 12 godina u Egiptu bili navijači. Znači svima nama, rekli smo da je ovo teambuilding, ali nam je bitan i rezultat. Napravili smo ga i jako sam zadovoljan. Krenuli smo malo lošije. Sami sebe dovedemo u situaciju nakon prekida primimo gol. Moramo to popraviti. Oni su imali i stativu, sve je to bilo iz naših grešaka, iz netočnih dodavanja, što je malo čudno za nas, ali popravit ćemo to. Vratili smo se i bilo je to puno kvalitetnije nego protiv Tunisa. Bili smo na visokom nivou, barem se meni tako činilo – rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje