Povežite se s nama

Sport

U STK MGK Drava Žabnik zadovoljni proteklom sezonom

Objavljeno:

- dana

STOLNI TENIS

U STK MGK Drava Žabnik napravili su rezime sezone 2016/17.

“Objavljene su i završne rang liste STS Zagrebačke županije na kojima u kategoriji klinaca naši Mark Marčec i Filip Modrić zauzimaju prvo i drugo mjesto.
Vrihedi spomenuti također, da na početnim ranglistama za sljedeću sezonu u kategoriji najmlađih kadeta među prvih devet imamo čak četiri dječaka. To su kao drugi Vito Milak, peti Luka Ptiček, šesti Leon Ptiček i deveti Mark Marčec.
U kategoriji mlađih kadeta Simon Vincek polazi sa trećeg mjesta.
Dobre rezultate očekujemo i od Mateje, Sare, Leona i Brunija.
Tu je također i sve bolji, prije spomenuti Filip(2008g.)
Kao što se veli-šećer ostaje za kraj-najbolja generacija djevojčica koju je klub imao.
Predvođene najmlađom Lucijom Topolovec, tu su još..sjajne cure iz “daleke” Zamlake Karin i Lorena Horvat, kćerke atlete Marija-Leona i Lara Pačalat… susjeda Nina i susjed travaš David …jedna jedina i neponovljiva Klara Samoborec….te perspektivna Katja Žganec iz Šemovca.
Moramo spomenuti i trenera Vilima koji sa svoje 74g. trenira..po svojim riječima…već po ne znam koji puta trenira i odgaja svoju zadnju generaciju.
Od početka treninga…dijeleći kiki malom Jurici…brojanja do 100 vježbajući stolnoteniske elemente po 45 min…te za kraj biti bačen kao sudac u ring malim “zvijerima”( LeonLukaMarkVito). Kao predsjednik kluba transparentno, te u skladu sa zakonima RH i Zakonu o sportu vodi ovaj klub.” piše u izvješću kluba uz posebnu zahvalu:
– načelniku Općine Trnovec Bartolovečki g.Zvonku Šamecu
– tvrtki MGK- KLESARSTVO d.o.o. Bartolovec
– Regionalnom stolnoteniskom centru i g.Ronaldu Ređepu

– medijima koji nas prate
– roditeljima djece koji nam vjeruju
– svim mještanima Općine Trnovec Bartolovečki koji su nam potpora

 

Izvor:
Foto:

Sport

Prebio roditelje kod Novog Marofa, a sud mu je kao olakotnu okolnost uzeo njegovo pijanstvo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

nasilje, bijes, policija,

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podnijelo je žalbu protiv prvostupanjske presude Općinskog suda u Varaždinu kojom je 40-godišnjak proglašen krivim zbog počinjenih kaznenih djela prijetnje i tjelesne ozljede te osuđen uvjetnom osudom s utvrđenom jedinstvenom kaznom zatvora u trajanju od jedne godine i rokom kušnje od tri godine.

On je proglašen krivim zbog počinjenih navedenih kaznenih djela u srpnju prošle godine u mjestu kraj Novog Marofa na štetu svojih roditelja. 

Prvostupanjski sud izrekao je okrivljeniku pojedinačne kazne uz primjenu propisa o ublažavanju zakonom propisanih kazni za ta kaznena djela.

Državno odvjetništvo smatra da su izrečene kazne neadekvatne i neprimjereno blage s obzirom na utvrđene okolnosti u odnosu na okrivljenika.

– U žalbi se ističe da je sud pogrešno i neosnovano utvrdio kao olakotno za okrivljenika da je kaznena djela počinio u alkoholiziranom stanju. Naime, državno odvjetništvo smatra kako se dovođenje u alkoholizirano stanje ni u kom slučaju ne može smatrati olakotnom okolnošću za počinitelje kaznenih djela, već se radi o važnoj otegotnoj okolnosti. U žalbi je predloženo da se okrivljeniku izrekne stroža bezuvjetna kazna zatvora – stoji na stranicama Državnog odvjetništva. 

Nastavite čitati

Sport

Karlo Kovačić zlatni, a Leo Jantolek srebrni na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Sesvetskom Kraljevcu u subotu, 20. travnja održalo se Prvenstvo Hrvatske za dječake u grčko-rimskom stilu hrvanja u kategoriji U-13. 

U konkurenciji 146 hrvača iz 22 hrvatska kluba, HK Ludbreg predstavio se s četiri mlade nade.

Karlo Kovačić osvojio je zlato u kategoriji do 59 kg, dok je Leo Jantolek bio srebrni u kategoriji do 28 kg. Franko Kern bio je peti do 49 kg, a Martin Horvat osvojio je 12. mjesto u kategoriji do 44 kg.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje