Povežite se s nama

Zabava & Stil

Kraljica rocka Tina Turner po Europi putuje avionima varaždinskog Winaira!

Objavljeno:

- dana

SVJETSKI POZNATI KLIJENTI

Poznato je da kraljica rocka, 76-godišnja Tina Turner živi u Europi, točnije u Švicarskoj, čija je državljanka postala prije tri godine.

Nerijetko putuje, a prošli mjesec je sve iznenadila u Rotterdamu, kamo je stigla na otvorenje izložbe fotografija Petera Lindbergha, poznatog modnog fotografa kojem je i sama puno puta pozirala.

I dok je javnosti poznato da živi u Švicarskoj, dosad je bilo nepoznato da Tina Turner po Europi putuje zrakoplovima varaždinske avioprijevozničke tvrtke Winair!

Piloti te tvrtke su prije nekoliko dana imali čast voziti upravo legendarnu pjevačicu, koja nije prvi put koristila usluge te varaždinske tvrtke. Kud je putovala, iz Winaira nismo doznali. Ističu da je riječ o povjerljivim podacima.

Kraljica rocka nije jedina svjetska zvijezda koja je klijent varaždinske tvrtke, koja je i prošle godine uspješno poslovala. Ostvarili su 14 milijuna kuna prihoda i obavili oko 1.000 letova.
 

Tina Turner s pilotima varaždinske avioprijevozničke tvrtke Winair
 

Kao što je u travnju ove godine otkrio poslovni tjednik Lider, Winair je jedna od 10 hrvatskih avioprijevozničkih tvrtki u Hrvatskoj koje ne samo da uspješno posluju, nego se i razvijaju.

Winair se specijalizirao za prijevoz putnika dubljeg džepa, a lete na kraćim relacijama po cijeloj Europi s doletom oko 3.000 kilometara, a mlazni zrakoplovi lete brzinama oko 750 kilometara na sat.


Jedan od Winairovih aviona

Izvor:
Foto: Winair

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje