Povežite se s nama

Zabava & Stil

Ljeto na Stančiću – u petak se opustite uz bend The Yangsters

Objavljeno:

- dana

LJETO NA STANČIĆU

 Zadnji vikend srpnja, u petak i subotu, očekuje vas zabava uz mladi varaždinski bend The Yangsters i DJ-a Simona M.

The Yangsters je mlad i perspektivan četvoročlani bend iz Varaždina, poznat po tome što su bili finalisti “Imagine festivala” u Hrvatskoj 2015. godine.

Originalni i posebni

Za glazbu će se u subotu, 29. srpnja, na Stančiću pobrinuti DJ Simon M

Bend su kreirali Predrag Peharda (glavni vokal) i Jasenko Lončar (bas gitara) 2013. godine, a 2015. godine u sastav ulaze Lovro Vujnovac (gitara) i Karlo Biškup (cajon, bubnjevi). The Yangstersi sviraju uglavnom električne obrade stranih i domaćih rock/pop izvođača (Franz Ferdinand, Muse, The Black Keys, Red Hot Chili Peppers, Artic Monkeys, Coldplay, Mando Diao, Dino Dvornik, Boa, Jinx…) koje pokušavaju što više prilagoditi svojem stilu sviranja te u svaku pjesmu unose dozu originalnosti i posebnosti. Varaždinci i njihovi gosti u koncertu The Yangstersa mogu uživati u petak, 28. srpnja, dok će se za glazbu u subotu, 29. srpnja, na Stančiću pobrinuti DJ Simon M.

“Ljeto na Stančiću” je ljetna manifestacija koju je ove godine, treću godinu zaredom, organizirala marketinška agencija PRLady. Glazbena događanja traju sve do 11. kolovoza.
– Dođite i uživajte u vrućim ljetnim večerima na Stančiću. Programi počinju u 21 sat i traju sve do ponoći – poručuju organizatori.

Sve informacije o programu ili promjenama zbog lošeg vremena možete pratiti i putem njihove Facebook stranice “Ljeto na Stančiću”. Generalni sponzori manifestacije su Myway, Mea culpa, kavana Galerija i caffe bar Sermage.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje