Povežite se s nama

Zabava & Stil

VIDEO Poslušajte singl varaždinskog benda The Mindmills

Objavljeno:

- dana

Navika

Nakon što su 9. lipnja 2016. godine u varaždinskoj Sinagogi premijerno izveli novi autorski materijal, The Mindmills sada predstavljaju svoj prvi spot za singl Navika. 

The Mindmills, varaždinski peteročlani bend,  teško se može odlučiti kojem žanru bi točno trebao pripadati jer su sigurni da je na njih utjecaj izvršilo jako puno glazbenih stilova, od klasičnog pop-rocka, psihodeličnog rocka, progresivnog rocka, post-rocka, folka, bluesa, pa sve do klasike. Mindmillsi žele da svaka pjesma priča svoju jedinstvenu priču sinergijom koju odabere u trenutku kada nastaje.

Nakon dosta vremena zajedničkog muziciranja i rada na autorskim stvarima, The Mindmills izbacuju prvi singl i spot za Naviku, pjesmu koja se jako dugo kuhala, tražila prave sastojke i začine dok nije postigla konačan okus i teksturu. Sama pjesma je snimana čak dva puta jer im je ušlo u naviku snimati samu Naviku i verzija koja izlazi van je ona iz zagrebačkog studija Morris, pod producentskom palicom Nevena Marinca (snimanje i mastering). U stvaranju prve verzije pjesme na bubnjevima je sudjelovao Neven Mehun, njihov stari prijatelj i jazzer, međutim u međuvremenu je na njegovo mjesto došao bubnjar Emil Kranjčić te u potpunosti zaronio u priču benda.

Izvor: Ziher.hr

Izvor:
Foto: The Mindmills

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje