Povežite se s nama

Zabava & Stil

Želim uspjeti zbog svog glasa i pjesama, a ne izgleda i figure!

Objavljeno:

- dana

VARAŽDINSKA PJEVAČICA IRMA DRAGIČEVIĆ

“Što da ti dam” nova je pjesma Varaždinke Irme Dragičević za koju se ovih dana dovršava spot, a koja će javnosti biti predstavljena za desetak dana.  

Autor glazbe je Marko Tomasović, aranžman potpisuje Aleksanar Valenčić, stihove za pjesmu je napisala Nevia Korpar, a za produkciju je zaslužan Marin Kuharić (Mack production) iz Čakovca.

Ne želi uspjeh preko noći

Ista ekipa zaslužna je i za Irminu prvu pjesmu “Sada si tu” koja je izdana početkom rujna prošle godine i s kojom je osvojila dvije nagrade na 12. Međimurskom festivalu zabavne glazbe (MEF) održanom u studenom prošle godine: za najboljeg debitanta i za najbolju interpretaciju. 

Moja nova pjesma “Što da ti dam” je osjećajna, ali puno življa u odnosu na prvu “Sada si tu”

– Rekli su mi da još nitko u povijesti MMF-a nije došao na festival prvi put, a da je odmah osvojio dvije nagrade! Ponosna sam jer bilo je dosta poznatih imena koja su također nastupila prvi put na festivalu, poput Kim Verson, Dine Jelušića i Alka Vuice. Pjesma “Sada si tu” je prilično zahtjevna za izvedbu, ali nije komercijalna poput onih koje se danas vrte i slušaju. Iako sam nakon uspjeha na MMF-u dobila nekoliko ponuda, odlučila sam da i dalje idem u glazbenom stilu u kojem sam krenula sa svojom novom pjesmom. Jednostavno, ne želim pjevati pjesme koje mi ne leže i koje me ne predstavljaju. Svjesna sam da sam odabrala teži put i da ću se morati puno potruditi da uspijem, no ionako ne želim uspjeh preko noći. Želim da me zapaze zbog mene same, mojih pjesama i glasa, a ne izgleda i figure – priznala je Irma.

S obzirom na pozitivne komentare na njezin prvi singl, napravljena je i nova pjesma “Što da ti dam”.

– Za razliku od pjesme “Sada si tu” nova pjesma “Što da ti dam” je jako osjećajna, no puno življa u odnosu na prvu. U spotu glume i moje prijateljice Klara Markotić i Maj Kučar, koja potpisuje i koreografiju. Pjesma je snimana u Zagrebu, a prošlog vikenda snimili smo spot u Varaždinu, u kinu Galerija. Očekujem da će biti “vani” za desetak dana. Pjesma i spot moći će se pogledati na you tubeu, kao i prva koja je imala preko 50.000 pregleda. Nadam se da će se publici svidjeti – priželjkuje Irma koja se nada snimanju i svog prvog albuma.

– Trenutno u planu imamo i snimanje još jedne pjesme koju će raditi ista ekipa. Naravno, velika mi je želja snimiti i album, ali svjesna sam da uz jako puno truda za tako nešto treba imati i novaca. No, nadam se da ću ostvariti svoj san i jednog dana izdati vlasiti album – najavila je Irma koja planira upisati solo pjevanje na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, a trenutno je na Broadway academy-ji.

 

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje