Povežite se s nama

Život i društvo

Recite “da” – sa stilom

Objavljeno:

- dana

DANI VJENČANJA

U centru za mladence Wedding street u Varaždinu sve za vjenčanje na jednome mjestu

Planirate vjenčanje? Ako je odgovor potvrdan, obvezno dođite u Wedding street u Zagrebačkoj ulici 4 a u Varaždinu, gdje ćete na jednome mjestu pronaći sve potrebno za vjenčanje: od vjenčanice, svečane haljine, frizure, odijela za njega, torti i kolača do vjenčanih prstena, a novost u ponudi su i usluge fotografiranja!

Na jednome mjestu

Wedding street u Varaždinu otvoren je u suradnji s najvećim salonom vjenčanica u Hrvatskoj – Wedding city te u suradnji s varaždinskom zlatarnicom  – Zlatarna Beriša – Matilda i Albert. Uz Čokolateriju, koja će se pobrinuti da vjenčanje bude najslađe, ove godine ponuda je proširena s uslugama fotografiranja, koje uključuje povoljne pakete za foto i video snimanja te ambijentalnu rasvjetu za vjenčanja kao iz bajke.

– Umjesto da trčite uokolo, kod nas na jednome mjestu možete pronaći sve što vam je potrebno za vjenčanje. Zahvaljujući suradnji s Wedding city westom, mladenke s područja sjeverozapadne Hrvatske više ne moraju ići u Zagreb, već mogu doći k nama, reći nam koja im se vjenčanica sviđa, a mi ćemo organizirati da dođe iz Zagreba. Uz vjenčanice, imamo i doista veliki izbor svečanih haljina za sve prigode, a uz prodaju moguć je i najam ili šivanje – rekla je Melita Huskić iz Wedding streeta Varaždin.
Kupovinom vjenčanice dobiva se pogodnost prilikom kupovanja vjenčanih prstena kod poznatih varaždinskih majstora zlata.

Mladenci su imali priliku “objesiti” svoje želje na drvo želja. Najsretnijima će se želje ispuniti!

– U ponudi imamo niz kolekcija vjenčanih prstena, no u današnje vrijeme mladenci traže personalizirane prstene, nešto što je napravljeno samo za njih – doznajemo u poznatoj  varaždinskoj zlatarnici obitelji u kojoj tradicija izrade nakita od zlata i srebra traje generacijama. Uz vjenčane prstene, u ponudi Zlatarne Beriša – Matilda i Albert je i veliki izbor atraktivnih naušnica, broševa, ogrlica i satova renomiranih svjetskih proizvođača, a zastupnici su bisernog nakita Majorica za Varaždinsku županiju.
Dolaskom u Wedding street osigurat će vam se i izrada najbolje vjenčane frizure te vrhunska šminka, a da vjenčanje ostane u najljepšem sjećanju pobrinut će se Photograph Nenad, koji će sve to zabilježiti fotoaparatom ili videokamerom.
U sklopu štanda na Danima vjenčanja u Areni Varaždin mladenci su imali priliku “objesiti” svoje želje na drvo želja. Krajem prosinca ove godine najsretnijima će se želje ispuniti zahvaljujući Wedding streetu i Zlatarni Beriša – Matilda i Albert. 

WEDDING – STREET
Zagrebačka ulica 4 a
Varaždin
042/618-012
e-mail: 
[email protected]
Facebook 
Wedding-Street

ZLATARNA BERIŠA
Franjevački trg 15
tel. 042/214-046
Trg kralja Tomislava 2
tel. 042/302-028
www.zlatarna-berisa.hr

Izvor:
Foto:

Život i društvo

FOTO Ronioci iz KPA Drava i JVP Grada Varaždina čistili podmorje na području Marine Betina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 20. travnja, održana je akcija čišćenja podmorja područja Marine Betina koju je inicirala sama Marina, a organizirala udruga tamošnjih Argonauta.

Na akciji se skupilo 30-ak ronioca, domaćih iz RK Murter-Kornati te iz Varaždina i to iz KPA Drava i JVP Grada Varaždina, koji su ujedno i obučeni ronioci.

Čistilo se na cijelom području Marine Betina, a roniocima su pomogli i volonteri na kopnu. Skupilo se svega, od starih guma, akumulatora pa do metalnih kolica iz supermarketa, a sveukupno oko 4 metara kubičnih otpada koji je pravilno zbrinulo lokalno komunalno poduzeće Ježinac d.o.o.

– Ova je akcija bila i dijelom veće akcije naziva Rezolucija zemlja, koja već treću godinu mobilizira volontere diljem Hrvatske kako bi čistili okoliš i podizali svijest o važnosti ekološke odgovornosti. U subotu je tako u svega dva sata akcije zajednički prikupljeno više od 40 tona otpada, što jasno pokazuje koliko je problem zagađenja prisutan. Tako smo i mi u Marini Betina uvidjeli da ćemo se svakako tamo još vraćati na akcije čišćenja kako bi onima koji dolaze iza nas ostavili čišći okoliš nego što smo ga našli – ističu organizatori.

Kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Život i društvo

Ludbreškim i Čakovečkim mažoretkinjama brojne medalje na Državnom prvenstvu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Čakovečke mažoretkinje protekli vikend sudjelovale su na 27. Državnom prvenstvu u mažoret plesu u Krapini. Predstavile su se sa četiri sastava i otplesale ukupno 22 koreografije.

U Međimurje su se vratile sa 11 medalja, 5 zlatnih, 1 srebrnom i 5 brončanih

Ludbreške mažoretkinje s Državnog prvenstva u mažoret plesu vratile su se s šest medalja, tri zlatne i tri srebrne. Ujedno su ostvarile i plasman na Europskom prvenstvu.

-Još smo pod dojmovima 27. Prvenstva Hrvatske u mažoret plesovima, održanom u Krapini proteklog vikenda, gdje se okupilo više od 800 sudionika iz 17 hrvatskih gradova. Sedam koreografija i sedam prilika da pokažemo što možemo iskoristili smo u potpunosti i kući se vratili sa šest medalja: tri zlatne, tri srebrne i jednim, ali vrijednim četvrtim mjestom – poručile su Ludbreške mažoretkinje.

Zahvalile su svima na podršci.

-S fantastičnim koreografijama, koje su nam donijele zlatne medalje, ostvarili smo plasman na Europsko prvenstvo u nizozemskom Eindhovenu! Svima, a bilo ih je mnogo (treneri, roditelji, obitelji, donatori, volonteri, navijači i mnogi drugi) koji su bili dio ovog putovanja, od srca hvala! Njihova podrška, pomoć i predanost su nas i doveli do ovih sjajnih uspjeha – stoji u objavu na Facebooku Ludbreških mažoretkinja i Twirling kluba Ludbreg.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje