Učenici osmih razreda, trenutno ste pred važnom odlukom koja će definirati ostatak vaših života. Kako odabrati pravu školu? Kako biti siguran u svoj odabir?

Evo 10 razloga zašto je baš Gimnazija Žiger pravi odabir za tebe!

10. RAZVIJ svoju individualnost u malim razrednim odjelima, gdje nijedan učenik nije nevidljiv, niti je samo broj u imeniku.
9. UŽIVAJ u pozitivnoj atmosferi i prijateljskom odnosu s profesorima koji brinu o individualnim potrebama svakog učenika uz bogat, suvremen i atraktivan program.
8. ISTAKNI SE humanitarnim radom, javnim nastupima, natjecanjima, smotrama ili bilo čime što te zanima – pomoći ćemo ti da ostvariš svoje ideje.
7. SVLADAJ sve strane jezike koje želiš jer imaš mogućnost besplatno učiti strane jezike u Školi stranih jezika Žiger, a dio nastave gimnazijskog programa odvija se na engleskom jeziku.
6. PRONAĐI samopouzdanje za koje nisi znao da ga imaš pomoću izborne nastave Govorništva, nauči argumentirano debatirati, održati govor bez stresa i još mnogo toga.
5. PRIPREMI SE za uspješan upis i studiranje na brojnim sveučilištima diljem Europe poput naših dosadašnjih generacija maturanata, koji su redom imali izvrsne rezultate na državnoj maturi.
4. AKTIVIRAJ i unaprijedi svoje znanje o modernim tehnologijama u našim vrhunski opremljenim multimedijalnim učionicama. (Znaš li zapravo koje su sve mogućnosti pametne ploče?)
3. POKRENI znanstvenika u sebi našim snažnim STEM programom i svladaj znanstvene predmete putem istraživanja i eksperimenata, a ne bubanjem iz udžbenika.
2. ISKORISTI naše profesore tijekom organiziranih sati učenja i ni ne pomišljaj na instrukcije jer uz naš princip rada za to nema potrebe.
1. ISTRAŽI svijet i upoznaj druge kulture brojnim putovanjima tijekom školovanja: terenska nastava odvija se svake školske godine i u Hrvatskoj i u inozemstvu, kao i brojna putovanja putem Erasmus+ projekata.

Trebaš li još razloga? Imaš li pitanja? Obrati nam se i rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja.

KONTAKT

Gimnazija Žiger
Stanka Vraza 37, Varaždin
042/330 385
www.skola-ziger.hr
gimnazija@skola-ziger.hr

Praktična nastava kemije

Klizanje u sklopu sportskog Erasmus+ projekta u Francuskoj

Istraživačka nastava biologije

Terenska nastava u Londonu

Komentari

Komentara