Odigrane su utakmice 7. kola Četvrte hrvatske nogometne lige Čakovec-Varaždin. Vodeća Bednja kod kuće je s 2:1 bila bolje od Nedelišća, iako su gosti prvi stigli do prednosti, kada je u 25. minuti precizan bio David Jurak.

Vodstvo Nedelišća ipak je bilo kratkog vijeka, jer je samo minutu kasnije rezultat poravna Ivan Režić. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Roberto Bregović u 55. minuti susreta.

Uspješna na domaćem terenu bile je i momčad Dubravke-Zagorca, koja je s 2:1 nadvisila Nedeljanec. I u ovom susretu gosti su prvi stigli do prednosti. U 38. minuti pogodak je zabio Emanuel Škvarić. S minimalnim vodstvom Nedeljanca otišlo se i na odmor.

Zeljko Joksimovic

U nastavku susreta domaćini u potpunosti preokreću rezultat. Prvo je Dean Pofuk zabio u 56. minuti za izjednačenje, da bi pobjedu osigurao Borna Belaj u 80. minuti.

Rezultati 7. kola: Ivančica – Dinamo (D) 2:0, Omladinac – Zelengaj 2:1, Sloga – Mladost Komet 1:0, Bednja – Nedelišće 2:1, Jalžabet – Dinamo (P) 1:2, Međimurec – Mladost (SM) 1:1, Dubravka-Zagorac – Nedeljanec 2:1.

Parovi 8. kola: Dinamo (P) – Omladinac, Mladost Komet – Jalžabet, Nedelišće – Sloga, Zelengaj – Ivančica, Mladost (SM) – Nedeljanec, Međimurec – Bednja, Dinamo (D) – Dubravka-Zagorac.

Komentari

Komentara

loading...