Povežite se s nama

Sport

Nogometaši Varaždina prvo gostuje kod Gorice, a onda im slijede dva domaća susreta

Objavljeno:

- dana

Za točno 14 dana, u srijedu, 18. siječnja nogometaši Varaždina kreću s drugim dijelom sezone.

U prvom dijelu SuperSport HNL-a, Varaždinci su u 16 susreta skupili 22 boda, četiri manje od četvrtoplasiranog Slaven Belupa koji ima utakmicu više.

U drugi dio kreću utakmicom 17. kola protiv Gorice koja odgođena zbog više zaraženih goričkih igrača koronavirusom. Susret u Velikoj Gorici igra su u srijedu, 18. siječnja u 15 sati.

Potom Varaždincima slijedi domaća utakmica protiv Lokomotive. Susret se igra u nedjelju, 22. siječnja također u 15 sati.

Iduće, 19. kolo momčad Marija Kovačevića igra protiv Slaven Belupa kojeg ugošćuje u petak, 27. siječnja u 17 sati.

Sport

Nogometaši Varaždina u Osijeku doživjeli drugi prvenstveni poraz

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u nedjelju, 29. rujna odigrali su susret 8. kola SuperSport HNL-a kod Osijeka. Osječani su rezultatom 2:1 nanijeli drugi poraz ove sezone Varaždincima.

Domaći nogometaši tako su prekinuli pozitivni varaždinski niz od pet utakmica bez poraza.

Možda bi i susret drugačije završio da je Latković realizirao priliku iz 3. minute kada mu je domaći vratar Malenica odlično obranio udarac iz blizine.

Osječani su poveli u 16. minuti preko Jakupovića koji je zabio iz slobodnjaka s 30 metara. Isti igrač poentirao je u 21. minuti za 2:0. Sam je izbio pred varaždinskog vratara Silića kojeg je hladnokrvno matirao lijevom nogom.

U 29. minuti mogli su Varaždinci smanjiti, no udarac Mitrovskog završio je u bloku. Isti igrač bio je u prilici u 40. minuti, ali njegov udarac otišao je preko gola.

Drugi dio nije bio toliko sadržajan. Smanjenje domaćeg vodstva stiglo je u 89. minuti kada je za Varaždin poentirao Mamić za 2:1, pokazat će končani rezultat.

U idućem kolu Varaždinci ugošćuju Dinamo.

Nastavite čitati

Sport

Elitna ŽNL: Vodeći dvojac Bednja i Jalžabet stigao do pobjeda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kompletirano je 7. kolo Elitne ŽNL, a vodeći dvojac Bednja i Jalžabet stigao je do slavlja.

Beletinčani su u nedjelju, 29. rujna svladali Trnje s 2:0. Golove su postigli Geljić i Mateus. Bednja je tako ostala bod ispred drugoplasiranih Jalžabećana koji su pobijedili tuhovečki Polet istim rezultatom. Golove za Jalžabet postigli su Štriga i Vađunec.

U Gojancu je odigran susjedski derbi između domaće Plitvice i gostiju iz Nedeljanca. Završilo je 1:1. U nedjelju je do slavlja stigla Budućnost iz Vidovca svladali margečansku Mladost s 3:2.

U subotu, 28. rujna Dubravka-Zagorac pobijedila je Novi Marof s 4:2, dok su Ivančica i Razvitak odigrali 1:1.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje