Aeroklub Međimurje neće ni ove godine ostaviti širu javnost bez adrenalina – barem one koji su ga spremni iskusiti ga iz prve ruke!

Avantura na koju vas pozivaju počinje na Aerodromu Čakovec/Pribislavec odakle polijećete u avionu Pilatus PC-6 Potter. Dok se avion lagano penje do visine od 4.000 metara, uživate u panoramskom letu i krajobrazu između Mure i Drave, nakon čega avion slijeće – ali bez vas. Vi u tandemu sa certificiranim instruktorom napuštate avion te idućih 60 sekundi svjedočite iskustvu slobodnog pada koje ćete doživotno pamtiti: adrenalin, osjećaj slobode te pogled na zemlju iz ptičje perspektive – sve u jednom!

Jesmo li spomenuli padobran? E, to je ono šareno što se u jednom trenutku, na visini od otprilike 1.300 metara otvara iznad vas i zaklanja Vam pogled prema plavom nebu. Doduše ima i korisnu funkciju – usporit će vaš pad do te mjere da možete do desetak minuta uživati u panorami dok vam se zemlja lagano približava ispod nogu. Nema panike, instruktor će vas vrlo mekano prizemljiti.

Sve što je lijepo kratko traje, no Aeroklub garantira doživotne uspomene, potpomognute video snimkom. Zainteresirani? Osigurajte svoje mjesto na nebu za vikend 20. i 21. srpnja pozivom na telefon 098/971-6106 (Siniša) ili e-mailom na sinisapalasek@gmail.com!

Komentari

Komentara