Povežite se s nama

Zabava & Stil

Ako u trku možete eksnuti 2 litre gemišta, prijavite se na “Opaku utrku“ do Čeva

Objavljeno:

- dana

Organizatori popularne Cross-lige Čevo ove godine organiziraju 3. „Opaku utrku“, koja će se održati u subotu, 17. kolovoza s početkom u 15 sati. Bit utrke je da se od starta do cilja mora popiti 2 litre gemišta!

Podsjećamo, lani je prekrasno ljetno druženje na utrci prošlo bez ikakvog incidenta, s puno pjesme, smijeha i više od 100 nasmijanih i veselih “trkača”.

Ove godine trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju Podbelskom, naselju koje se nalazi na području Grada Novog Marofa, pa do križa na vrhu Čeva.

Kotizacija za utrku, u kojoj se sudjeluje na vlastitu odgovornost, iznosi 140 kuna.

– Svi natjecatelji u startnom paketu dobivaju zakusku na cilju, dry-fit majicu s logom utrke, personalizirani startni broj i, po prvi puta ove godine, jedinstvenu unikatnu medalju – ističu organizatori.

Prijave su ograničene na 120 „sretnih“ natjecatelja, a kotizacija se plaća preko internetske stranice stotinka.hr, do 10. kolovoza.

 

Zabava & Stil

FOTO Legendarni Shaquille O’Neil nastupio drugog dana Forestlanda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na drugi dan 12. Forestlanda stigao je legendarni DJ Diesel.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neil, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., prvi put je nastupio na međimurskom festivalu.

Atmosferu njegovog nastupa donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Noćno osvježenje nije zasmetalo tisućama na Forestlandu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Forestland

Prvi dan 12. po redu Forestlanda je iza nas! Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, ali i Relja I BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, nastupili su na prvoj noći međimurskog festivala!

Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala i noćno osvježenje nisu smetali tisućama da dođu u Međimurje i plešu do ranih jutarnjih sati!

Dan 2 počinje od 15:00 kao što je i predviđeno satnicom, a kulminira nastupima DJ Diesela, Architecta, ali i Devita i brojnih drugih artista.

Veliki DJ Diesel stigao je u Hrvatsku i večeras dolazi u Međimurje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje