Povežite se s nama

Zabava & Stil

Alen Barković osvojio Škodu i napisao pjesmu

Objavljeno:

- dana

NAGRADNA IGRA

– Presretan sam i zahvaljujem AutoZubaku na ovom prekrasnom automobilu – kazao je Alen Barković iz Bjelovara kada su mu uručili ključeve od njegove nove Škode Citigo. – Nisam se nadao da ću osvojiti automobil, ali moram priznati da sam imao neki osjećaj – ispričao nam je vidno uzbuđen i sretan Alen Barković iz Bjelovara koji je u velikoj SMS nagradnoj igri „Nek poruke tvoje Škodu Citigo osvoje“ osvojio glavnu nagradu.

Alen kaže kako je na poruke potrošio oko 80 kuna, a i supruzi je rekao neka pošalje koji SMS jer „ima filing“ da će dobiti automobil. Alenu ovo nije prvi dobitak na nagradnoj igri. Nedavno je osvojio i prelicu rublja i čišćenje stana u nagradnoj igri jednih dnevnih novina. – Trebalo je osmisliti kreativnu fotografiju na temu čišćenja. Kako sam član paintball kluba uzeo sam svoje paintball odijelo i napravio nekoliko fotografija u svojem stanu kako se u toj opremi gol do pasa borim s bakterijama – ispričao je kroz smijeh. Alen kaže kako da bi dobio, moraš igrati.

Ključeve je Alenu danas svečano uručio Danijel Ivanković, direktor AutoZubak poslovne jedinice Varaždin u njihovom prodajnom salonu.

– Zadovoljstvo mi je ispred AutoZubaka čestitati sretnom dobitniku i novom članu obitelji vozača Škode. Siguran sam da će biti prezadovoljan svojim novim automobilom – kazao je Ivanković tom prilikom.

Jadranka Pavlović, direktorica Croatia osiguranja filijale Varaždin, uručila je vaucher za kasko policu osiguranja osobnog vozila kod Croatia osiguranja d.d., dobitnici Valentini Komes iz Varaždina koja je sa oduševljenjem preuzela nagradu.

Nagradna igra „Nek’ poruke tvoje Škodu Citigo osvoje“ trajala je više od mjesec dana, od 1. kolovoza do 2. rujna, u kojoj je AutoZubak najsretnije dobitnike nagradio Škodom Citigo, vaucherom za kasko policu osiguranja osobnog vozila kod Croatia osiguranja d.d., treningom sigurne vožnje u ORYX Centru za sigurnu vožnju i jednogodišnjim BASIC članstvom ORYX Asistencije.

Pjesma koju je dobitnik vozila napisao u znak zahvale:

AUTOZUBAK DONIO NAM SREĆU

KOJU NIKADA ZABORAVITI

NEĆU

ŽIVI SVOJ ŽIVOT OSTVARI SVOJE SNOVE

DA TE NE POKORE RECESIJSKE

MORE

KAKO BI SVUDA NA VRIJEME STIGO’

PALIM SVOJU ŠKODU

CITIGO

STIŠĆEM PEDALU, NE PUŠTAM GAS

IZA LEĐA OSTAVLJAM

SVE

VAS

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje