Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković objavio je tko su ljudi na koje se u ovoj kampanji oslanja, s kojima se nada na izborima pobijediti i zadržati vlast.

U III. izbornoj jedinici koja obuhvaća Varaždinsku, Međimursku i Krapinsko-zagorsku županiju listu će predvoditi Žarko Tušek.

Andrej Plenković nosit će listu u prvoj, Gordan Jandroković u drugoj, Ivan Anušić u četvrtoj, Zdravko Marić u petoj, Davor Božinović u šestoj, Tomo Medved u sedmoj, Oleg Butković u osmoj, Ivan Malenica u devetoj, Vili Beroš u desetoj i Zdravka Bušić 11. izbornoj jedinici.

Naime, 15. lipnja liste bit će u cijelosti definirane i usvojene te objavljena ostala imena koja će biti na njima, dok će stranka izborni program donijeti 8. lipnja.

U III. izbornoj jedinici HDZ Varaždinske županije predložio je sedam kandidata. Uz Anđelka Stričaka, tu su još vidovečki načelnik Bruno Hranić, predsjednik županijske supštine Alen Runac, vinički načelnik Marijan Kostanjevac, Nadica Dreven Budinski, šef varaždinskog HDZ-a Damir Habijan i Maja Bahunek.

Komentari

Komentara