Povežite se s nama

Zabava & Stil

Anica iz okolice Varaždinskih Toplica preselila u Dalmaciju: Zbog bikova pronašla ljubav svog života

Objavljeno:

- dana

Pazi bika od 900 kilograma

Anica Prstec (63) iz Poljane Gornje Kod Varaždinskih Toplica preselila  je u Radošić prije šest mjeseci i to zbog ljubavi na prvi pogled, piše 24 sata.

Njezin partner Mijo Đirlić (63) ima tri bika, Šaronju, Zekonju i Lastu, a nju je dopalo da čuva Šaronju, bika od 900 kilograma koji je nastupio jučer u Radošiću u zaleđu Kaštela na Seoskoj Olimpijadi i bikijadi.

– Iako je nabrijan, ja ga se ne bojim. Imam štap, ali ja ne tučem bikove, ja ih pazim i mazim – kaže nam Anica koja se u Miju zaljubila vidjevši ga na reportaži na televiziji.

– Vidjela sam ga na priči o bikovima. Spomenuo je da bi volio naći ženu – rekla je za 24 sata.

– Nakon toliko godina samoće željela sam nekog uz sebe. Moji sinovi i kćer su odrasli, imaju svoje živote. Bilo im je neobično što želim otići, ali su naposljetku prihvatili. Marko Škopljanac, organizator bikijade, spojio me s Mijom. Godinu dana smo se čuli, održavali prijateljstvo na daljinu i onda sam u studenom prošle godine doselila u Radošić – kaže Anica i dodaje da se svi osim nje boje Šaronje.

– Naša tri bika se znaju uhvatiti u borbu u polju, a ja uđem među njih. Onda Mijo viče jer se boji za mene. A ja jako volim te bikove i ne volim ih gledati kako se bore. Odmah mi suze krenu. Šaronja je sad malo nervozan jer je bio na dijeti. Imao je 40 kilograma viška, ali uspio je spustiti na 900 kilograma – zaključila je Anica.

Izvor: 24 sata

 

Izvor:
Foto: 24 sata

Zabava & Stil

Pravo rješenje za vaše osvježenje: otvorena sezona kupanja na bazenima „Topličica“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas, 19. lipnja, otvoreni su bazeni u Izletištu Topličica kod Novog Marofa.

– Pravo rješenje za vaše osvježenje! – stoji u pozivu kupačima koji, osim bazena, u sklopu objekta na raspolaganju imaju i zabavni park, teniske terene, stolni tenis, bogatu ugostiteljsku ponudu te razna jela s roštilja.

Bazeni „Topličica“ otvoreni su svakim danom od 9 do 19 sati, a za sva pitanja na raspolaganju je broj telefona 042/625-588.

Cijena bazena za odrasle iznosi 25 kuna, a za djecu od 3 do 10 godina 15 kuna.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO U Svetom Martinu na Trash&Burnu brdo dobre zabave, američki automobili, pin-up djevojke…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

U Toplicama Sveti Martin u autokampu Lapaž jučer i danas, 18. i 19. lipnja, održava se Trash&Burn miting američkih automobila.

I ove je godine broj posjetitelja ograničen zbog epidemije koronavirusa, no programa ne nedostaje – izloženo je nekoliko desetaka opakih američkih automobila ograničenih do 70. godišta, a tu je i brdo dobre zabave.

Posjetitelji tako mogu uživati uz rockabilly, rock and roll bendove, pin-up djevojke, DJ-eve, burlesque nastupe, barber shop i tattoo majstore.

Kako je to danas izgledalo u autokampu Lapaž, pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!