Povežite se s nama

Zabava & Stil

Anica iz okolice Varaždinskih Toplica preselila u Dalmaciju: Zbog bikova pronašla ljubav svog života

Objavljeno:

- dana

Pazi bika od 900 kilograma

Anica Prstec (63) iz Poljane Gornje Kod Varaždinskih Toplica preselila  je u Radošić prije šest mjeseci i to zbog ljubavi na prvi pogled, piše 24 sata.

Njezin partner Mijo Đirlić (63) ima tri bika, Šaronju, Zekonju i Lastu, a nju je dopalo da čuva Šaronju, bika od 900 kilograma koji je nastupio jučer u Radošiću u zaleđu Kaštela na Seoskoj Olimpijadi i bikijadi.

– Iako je nabrijan, ja ga se ne bojim. Imam štap, ali ja ne tučem bikove, ja ih pazim i mazim – kaže nam Anica koja se u Miju zaljubila vidjevši ga na reportaži na televiziji.

– Vidjela sam ga na priči o bikovima. Spomenuo je da bi volio naći ženu – rekla je za 24 sata.

– Nakon toliko godina samoće željela sam nekog uz sebe. Moji sinovi i kćer su odrasli, imaju svoje živote. Bilo im je neobično što želim otići, ali su naposljetku prihvatili. Marko Škopljanac, organizator bikijade, spojio me s Mijom. Godinu dana smo se čuli, održavali prijateljstvo na daljinu i onda sam u studenom prošle godine doselila u Radošić – kaže Anica i dodaje da se svi osim nje boje Šaronje.

– Naša tri bika se znaju uhvatiti u borbu u polju, a ja uđem među njih. Onda Mijo viče jer se boji za mene. A ja jako volim te bikove i ne volim ih gledati kako se bore. Odmah mi suze krenu. Šaronja je sad malo nervozan jer je bio na dijeti. Imao je 40 kilograma viška, ali uspio je spustiti na 900 kilograma – zaključila je Anica.

Izvor: 24 sata

 

Izvor:
Foto: 24 sata

Zabava & Stil

FOTO Sračincom se orili hitovi Hanke Paldum i Duška Kuliša

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Sve generacije okupile su se u subotu, 30. rujna, pod šatorom u Sračincu.

Dani Miholja bogatim programom proteklih su dana privukli mnoge na druženje u Sračinec. Posebno je živo bilo sinoć jer su zabavljali Hanka Paldum i Duško Kuliš. Pjevači koji su već desetljećima na sceni dobro su do jutarnjih sati zabavili sve koji su došli pjevati i plesati.

Pogledajte kako je izgledala fešta uz njihove hitove.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Vjerni obožavatelji napunili šator na koncertu Opće opasnosti u Sračincu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nikad bogatiji program proslave Dana Općine Sračinec traje od proteklog vikenda.

Bilo je sporta, zabave, kulture, svečanosti, ukusne hrane i još puno toga.

Ponajbolja zabava ipak je svake godine na koncertima pod šatorom. U petak, 29. rujna, na svoje su došli ljubitelji domaćeg rocka. Hitovi Opće opasnosti dobro su poznati svim generacijama pa zabave nije nedostajalo. Opća opasnost ima svoju vjernu publiku koja je došla i u Sračinec. Šator je bio pun, a atmosfera odlična.

Današnja subota na Danima Miholja bit će u znaku folklora i kuburaša, a igrat će se tenis te nogomet. Za večernju zabavu pod šatorom zaduženi su Duško Kuliš i Hanka Paldum.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje