Povežite se s nama

U fokusu

Antonio Tkalec promovirao novi album: Nije mi cilj slava, ni bogatstvo, zahvalan sam što pomažem drugima

Objavljeno:

- dana

O ALBUMU “OPROSTI MI”

– Iza ovog CD-a su suze, molitve, nadanja, osjećaji, usponi i padovi.

U ovom CD-u je tolika rijeka emocija i proživljavanja, jednostavno moj život i život mojih suradnika u posljednje dvije godine, koliko smo radili album i doista se nadam da ćete u njemu uživati – rekao je Antonio Tkalec, pjevač, skladatelj, kantautor i producent moderne duhovne glazbe na promociji svojeg novog, četvrtog samostalnog albuma “Ohrabri me” koja je održana jučer u Franjevačkom samostanu u Varaždinu.  

Promocija je započela s pjesmom “Ohrabri me”, što je i naziv najnovijeg Tkalecovog albuma kojeg je želio promovirati, kako je istaknuo, s njemu dragim ljudima.

Album umalo da nije izašao!

– Svi su me pitali kad će koncert? No, ja sam odlučio održati promociju s meni dragim osobama. Možda s vama nisam svaki dan, ne vidim se jako često, no niste ovdje jer je bilo praznih mjesta, nego zato jer ste mi dragi – rekao je Tkalec koji je na promociji otkrio da se umalo dogodilo da album nije izašao.  

– Prvo se Nevenu, mom gitaristu dan prije promocije “zacvikala” desna ruka, pa me sat vremena poslije nazvao fra Tihomir, koji mi svira bas gitaru. Njemu se “zacvikala” lijeva ruka. Kad smo krenuli na probu, dan prije promocije, zove me proizvođač i kaže “Čuj, imamo problem, CD neće biti gotov”. Ipak, na kraju se sve se nekako posložilo i ovdje je novi album, moje četvrto dijete – rekao je Tkalec.  

Pjesma “Hej ti” posvećena je mojem najmlađem bratu koji je prije nekoliko godina doživio jednu napast i pokušao počiniti samoubojstvo.

Za svoj najnoviji Tkalec kaže da je dublji i sažetiji u odnosu na prethodna tri.

– Pjesme su protkane porukama koje trebaju svakome i vjerujem da će se svatko naći u nekoj pjesmi.  Primjerice, pjesma “Zar me više ne čuješ?” doslovno je moja svađa s Bogom. U jednom trenutku, kad mi je bilo izrazito teško, doslovno sam vikao na dragog Boga. Pjesma “Oprosti mi”“ govori o tome koliko se trudim da ne izađe na vidjelo sve što ne treba, sve moje slabosti i gluposti. Pjesma govori o tim nekim segmentima odrastanja i zato bih je preporučio tinejdžerima, kao i pjesmu “Hej ti”, koja je posvećena mojem najmlađem bratu koji je prije nekoliko godina doživio jednu napast i pokušao počiniti samoubojstvo. Bog ga je spasio i siguran sam da će jednog dana izrasti u prekrasnu osobu  i zato mislim da je nekako najviše namijenjena mladima – rekao je Tkalec koji je otkrio da često u svom radu susreće ljude za koje ni ne zna da su mu njegove pjesme pomogle.

– Meni nije cilj slava i bogatstvo. Kada saznam da su moje pjesme pomogle nekome, u teškim trenucima života, za mene je to najveća plaća i nagrada. Nadam se  da će i moj novi album pomoći ljudima – zaključio je na kraju Tkalec.

Antonio Tkalec se na promociji svog novog albuma zahvalio ekipi koja ga je, kako je istaknuo “trpjela” i podržavala u zadnje dvije godine, koliko je nastajao novi CD.  

– Na albumu je sudjelovala jedna prekrasna ekipa. Na čelu mog tima je moj producent Ivan Mikulić, tu je i Nebojša Buhin, poznat kao gitarist Nine Badrić, dva basista Mario Vilić i Robert Vrbančić, a ne smijem zaboraviti ni mojeg violinistu Martina Pokosa, što je novost na mom CD-u. Na novom albumu Nikola Mikulić je prosvirao bubnjeve na svim pjemama. U ovom CD išli smo korak dalje, mastering je napravio Steve Corrao, koji je dao obol albumu. Tu je i velečasni Tihomir koji mi na koncertima svira bas gitaru, ali i Sanja, Anita i moj anđeo čuvar, Agneza. One su doista najduže sa mnom u ovome skupa, proživljavaju najžešće moje uspone i padove te im se ovom prilikom javno ispričavam za sve ove godine kad sam bio ljut na vas, makar je ponekad to bilo i s razlogom – našalio se Tkalec.

Kako je bilo jučer na promociji pogledajte u fotogaleriji Ivana Agnezovića.

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

U fokusu

Nova godina donosi nove poslove: Prilike i za kandidate bez iskustva

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Nord Produkt d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) na području Međimurske i Varaždinske županije. Ključne su odgovornosti vezane za realizaciju prodajnih ciljena po razdobljima, proizvodima i planiranim prihodima, prezentaciju asortimana prema kupcima, poslove realizacije prodaje i postprodajnih aktivnosti. Od kanidata se očekuju srednja stručna sprema te radno iskustvo od najmanje dvije godine na istim ili sličnim poslovima. Potrebno je izvrsno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika te aktivna vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za Customer care agentom za slovački jezik (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave se zaprimaju do 5.3. Od kandidata se očekuju napredne komunikacijske vještine i poznavanje slovačkog i engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, inicijativna i ustrajnost, izuzetna preciznost te jasna i koncizna pisana i usmena komunikacija. Aplicirajte.

Workforce za potebe klijenta zapošljava referenta prodaje CNC strojeva i postrojenja za obradu metala (m/ž) u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji. Prijaviti se možete najkasnije do 15.3. Posao obuhvaća aktivnu potragu za novim kupcima, obilazak terena zbog praćenja potreba kupaca, planiranje, primjenu i razvoj prodajnih aktivnosti. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog smjera, a poželjno je iskustvo rada. Traži se napredno znanje rada na računalu te poznavanje stručnog ili engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte ovdje.

Ljekarna Katica Vodopija – Štorga zapošljava magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof, a prijaviti se možete najkasnije do 19.3. Uvjeti su završen farmaceutsko-biokemijski fakultet i položen stručni ispit, posjedovanje licence za rad, usmjerenost na zadovoljstvo pacijenata te izvrsne komunikacijske vještine. Poslodavac nudi izvrsne uvjete rada i stimulirajuća primanja. Poslodavac isto tako nudi pomoć u traženju smještaja. Provjerite više putem linka.

Mehanika Štriga zapošljava prodavača rezervnih dijelova za traktore i građevinske strojeve (m/ž). Mjesto rada je Ljubešćica, a prijave se zaprimaju do 17.3. Uvjeti su minimalno završena srednja škola, poznavanje rada na računalu, komunikativnost i spremnost za rad s ljudima. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Provjerite detalje ovdje.

MDV Plus d.o.o. zapošljava voditelja skladišta (m/ž) u Varaždinu. Prijave su otvorene do 5.3. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema ekonomskog ili tehničkog smjera te obvezno iskustvo s drvnim programom i građevinskim materijalom. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Colas Hrvatska d.d. traži rukovatelja građevinskim strojem – rukovatelja grejderom (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave je 26.3. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog ili drugog odgovarajućeg usmjerenja, osposobljenost za rukovanje strojevima za polaganje asfalta te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Detalje pronađite ovdje.

MIV d.d. traži vodoinstalatera (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 25.3. Uvjeti za rad su razvijene radne navike, pozitivan odnos prema radu, predispozicija za timski rad. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća postavljanje novih i održavanje postojećih vodovodnih instalacija, odvoda, montaža novih sanitarnih uređaja. Više na linku.

Utiliter d.o.o. traži komercijalista u prodaji (m/ž) u Varaždinu. Prijave se zaprimaju do 1.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća obilazak prodajnih mjesta, rad po unaprijed dogovorenim i definiranim dnevnim rutama obilazaka prodajnih mjesta i slično. Detalje pronađite ovdje.

LTH Alucast d.o.o. traži transportnog radnika (m/ž) u Čakovcu. Možete aplicirati do 31.3. Rad uključuje izvođenje unutarnjeg transporta, pravilno slaganje i preslagivanje robe u skladu s propisima, nadzor stanja viličara i uređaja na njemu. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Međimurske i Varaždinske županije kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Nastavite čitati

U fokusu

Od 1. ožujka mijenja se i vozni red Vincekovih buseka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zbog nešto povoljnije epidemiološke situacije, mijenja se vozni red buseka tvrtke Vincek koja na temelju Ugovora o koncesiji obavlja komunalnu djelatnost prijevoza putnika u javnom prometu na području Grada Varaždina

Novi vozni red na svim linijama primjenjivat će se od 1. ožujka.

Koncesionar je dužan pridržavati se odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te općih i posebnih preporuka HZJZ za sprječavanje zaraze.

Nastavite čitati