Povežite se s nama

Moda i ljepota

Aparat koji u jednom tretmanu rješava svih pet problema!

Objavljeno:

- dana

Kozmetički savjeti

Iscrpljeni stresom, iziritirani određenim oblinama, umorni od previše hrane ili okrenuti naglavce od menopauze, svaki klijent, iz različitih razloga, osjeća duboku potrebu da dovede svoje tijelo u red. Znamo da su celulit i dobivanje na težini složena pitanja. 

Mnogo je faktora uzeto u obzir, a bavljenje samo jednim uzrokom nije dovoljno. Iz tog razloga potreban je globalni koncept kojim rješavamo svih 5 problema vezanih uz zdravlje i ljepotu tijela. Kada masne stanice dobivaju na volumenu, blokiraju limfni sustav koj je odgovoran za eliminaciju toksina. 

Tada dolazi do zadržavanja vode u tijelu koja je bogata otpadnim tvarima. Takvo zadržavanje vode postaje vidljivo na površini kože, a općenito ga nazivamo efektom narančine kore. U toj fazi takva zona smatra se začepljenom i tvrdom i baš je zato potrebno naše tijelo tretirati sa svih 5 tehnologija u jednom dolasku koje daje IPulse aparat.
 
Ovih 5 tehnologija zajedno rješit će sve vaše probleme:
1. KAVITACIJA: rastavlja i smanjuje tjelesne masnoće pomoću kontroliranog ultrazvučnog kavitacijskog efekta – mršavljenje
2. MULTIFREKVENCIJA: “upucava” zadnju generaciju aktivnih sastajaka protiv celulita u srce stanice udruživanjem mikrostruja 
3. ELEKTROSTIMULACIJA: ojačava mišićnu masu i oblikuje tijelo u rekordnom vremenu pomoću struja srednje frekvencije – učvršćivanje
4. LIMFNA DRENAŽA: drenira tjelesne masnoće, sprečava zadržavanje vode i otpadnih tvari pomoću struje niske frekvencije – drenaža
5. ELEKTROLIPOLIZA: sagorijeva evakuirane tjelesne masnoće – oblikovanje.
 
Važno je napomenuti da se klijent kod svakog dolaska na tretman tretira sa svih 5 tehnologija, čija kombinacija osigurava trenutne i trajne rezultate. Zahvaljujući mjerenjima bioimpedancije omogućena je analiza količine masnoga tkiva, mišićne mase i tekućine unutar stanica. Kada aparat napravi analizu tijela, daje nam izbor programa te broj potrebnih tretmana. Nakon završene kure tretmana, preporučujem dolazak na tretman održavanja jedanput do dva puta mjesečno.

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje