Povežite se s nama

Sport

Artić prvakinja Hrvatske, Domislović brončana

Objavljeno:

- dana

RITMIČKA GIMNASTIKA

Protekla dva vikenda ritmičarke GK Vindije odrađivale su domaća službena natjecanja. 

U Zagrebu održano je 1. kolo Kupa Hrvatske – Regija Sjever, kvalifikacijsko natjecanje za Završnicu Kupa Hrvatske na kojem su nastupale Vindijke koje natječu u B programu i rezultati su slijedeći: u kategoriji juniorki Kaja Bobek osvojila je 2. mjesto, a Leona Pretković 4. mjesto; u kategoriji kadetkinja Elena Košćak osvojila je 1. mjesto, a Sara Crnčec 2. mjesto; u kategoriji Mini Paulina Tomašković uvjerljivo je osvojila 1. mjesto. 

Održano je i 26. višebojsko prvenstvo Hrvatske za A program na kojem je nastupilo ukupno 40 ponajboljih hrvatskih ritmičarki. Vindiju su ovdje predstavljale 2 Vindijke, ali sa za njima u ovom trenutku maksimalnim rezultatima.

U najbrojnijoj konkurenciji juniorki među 17 ritmičarki iz osam klubova, iako najmlađa Tamara Artići je zahvaljujući svojem ponajboljem nastupu u ovoj godini osvojila 1. mjesto te dokazala da dosadašnji rezultati nisu bili slučajni te da će se kada uvježba svoj izuzetno težak program moći ravnopravno nositi sa ritmičarkama iz ponajboljih Reprezentacija.

U kategoriji kadetkinja nastupala je također prvi puta Lara Domislović te je unatoč pauzi 4 mjeseca zbog povrede u prošloj godini uspijela osvojiti 3. mjesto.

U pratnji našim natjecateljkama na ovom natjecanju bile su naše seniorke, Elena Milenković, Mia Vidaković i Rea Strnad koje su odlično pripremile i podržale naše natjecateljke te najavile povratak u dvoranu i na natjecanja u drugom dijelu godine.

Izvor:
Foto:

Sport

Konačno poznat sastav 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin u novoj sezoni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Nakon što je većina prošlosezonskih sudionika 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin iz Međimurske županije odustalo od natjecanja, konačno su potvrđena imena klubova koji će se u ovom rangu natjecanja boriti za naslov prvaka u novoj sezoni.

Liga će brojati 14 klubova, osam iz Varaždinske županije i šest iz Međimurja. Varaždinski predstavnici bit će: Bednja, Nedeljanec, Zelengaj, Jalžabet, Ivančica, Budućnost Vidovec, Dubravka-Zagorac i Plitvica Gojanec. Iz Međimurja nastupaju: Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Mladost Sveta Marija, Naprijed Cirkovljan, Galeb Oporovec i Draškovec.

Podsjetimo i da je zbog odustajanja dijela međimurskih klubova, Županijski nogometni savez Varaždin morao mijenjati propozicije natjecanje te su se za sudjelovanje u 4. NL Čakovec – Varaždin mogli prijaviti i klubovi koji su sezonu ranije završili s nižim plasmanom od petoga mjesta.

Prvo kolo na rasporedu je 28. i 29. kolovoza, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji je ovoga petak, 30. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje