Povežite se s nama

Međimurje

Atraktivan Hyundai ix35 sve je oduševio

Objavljeno:

- dana

AUTOMOBILI LONČAR

Ovog vikenda u varaždinskoj Areni održan je međunarodni sajam “Lov, ribolov, priroda, turizam” u sklopu kojeg je Hyundai Automobil Lončar d. o. o. predstavio gamu Hyundai vozila.

 Najveći su interes lovci i ribolovci pokazali za SUV vozilo Hyundai ix35 koji ih je zainteresirao svojim osobinama, performansama i atraktivnim izgledom. Hyundai ix35 u autokući Lončar trenutno bilježi akcijsku ponudu od 139.990 kuna, s bogatim paketima opreme i tvorničkim jamstvom od pet godina bez ograničenja kilometara. Zanimljiva je i akcija financiranja na spomenutom ix35 koji plaćate 50 % odmah, a 50 % nakon godine dana s 0 % kamata.
Posjetitelji su također mogli vidjeti i isprobati i druge Hyundai modele – Hyundai Elantru za 116.990 kn, Hyundai i30 za 95.990 kuna, Hyundai i20 po akcijskoj cijeni od 76.990 kuna te potpuno novi Hyundai i10 po cijeni od 69.990 kuna.

Od 15. listopada u Automobilu Lončar kreće Hyundai servisna akcija – pregledajte vozilo za 1 kunu!

Za vlasnike Hyundai vozila s 15. listopada ove godine u Automobilu Lončar kreće Hyundai servisna akcija gdje je Hyundai kreirao cjelovitu ponudu zimskih guma, alu i čeličnih felgi, Hyundai original dodatne opreme i pregled vozila za 1 kunu. Svaki kupac akcijskog artikla dobit će i prikladan poklon!
Pripremite svoje vozilo za zimu u Hyundai Automobilu Lončar koji se nalazi u Zagrebačkoj 90 u Varaždinu.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: trkači i rekreativci pozvani su na utrku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT

Povodom Dana općine Mala Subotica, Općina Mala Subotica u suradnji s tamošnjom udrugom sportske rekreacije „Sport za sve“ i atletskim klubom Međimurje, organizira 4. utrku Općine Mala Subotica, koja će se održati 10. srpnja s početkom u 18:30 kod Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

Trkači mogu sudjelovati na stazama od 3,4 i 7,3 kilometra. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da je riječ o sportašima ili rekreativcima, a medalje za prva tri natjecatelja osigurane su u svim dobnim kategorijama. Startne brojeve osigurava organizator, a preuzimaju se od 16:30 kod škole.

Podjela nagrada bit će poslije završetka glavne utrke, nakon što se obrade svi podatci.

Nastavite čitati

Međimurje

Dani Općine Goričan slavit će se uz dobru zabavu: sport, izložbe, vol s ražnja…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dani Općine Goričan ove će se godine održati od četvrtka, 24. lipnja, do nedjelje, 27. lipnja.

U četvrtak s početkom u 19 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća u Multimedijalnoj dvorani, a dok će petak obilježiti likovna radionica Emanuela Varovića, otvorenje izložbe pokojne Ivane Šavora, foto-safari Petra Sabola i nastup grupe “Meteori”, a za djecu je organiziran i zabavni park.

U subotu će, uz dječji zabavni park, biti održano i kuhanje udruga, prijateljska utakmica Prijatelji – Palonovec, sportske igre te nastup grupe “Čarobnjaci”, dok će se u nedjelju slaviti sveta misa, a u tamošnjem društvenom domu KUD je pripremio izložbu starina. Svima u slast bit će i vol s ražnja, a potom slijedi mini turnir u nogometu, nastup mažoretkinja i puhačkog orkestra.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!