U petak, 31. srpnja, oko 14 sati i 20 minuta u Čakovcu na raskrižju Ulice Tome Bratkovića i Zagrebačke ulice dogodila se prometna nesreća, javila je PU međimurska.

Vozač, rođen 1950. godine, s područja općine Nedelišće, upravljao je osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka te je dolaskom do raskrižja s kolnikom Zagrebačke ulice, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je u njegovo vozilo udario osobni automobil njemačkih nacionalnih oznaka s kojim je kolnikom Zagrebačke ulice upravljao vozač rođen 1966. s područja grada Varaždina, pod utjecajem alkohola u količini od 0,55 grama po kilogramu, a koji je u nastavku kretanja vozilom sišao izvan kolnika i udario u prometni znak.

Zbog oduzimanja prednosti prolaza protiv vozača rođenog 1950. godine i zbog vožnje pod utjecajem alkohola protiv vozača rođenog 1966. godine, a kojem je određena i mjera opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole, provest će se prekršajni postupci.

Komentari

Komentara