Povežite se s nama

Sport

Barokovci osvojili 25 medalja na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Odlični rezultati

Ovu subotu i nedjelju, nastupili smo u Sisku gdje je održano Regionalno prvenstvo kadeta, ml.juniora, juniora i seniora i osvojili 25 medalja.

Najbolja kadetkinja bila je Petra Gašparac koja  je osvojila tri medalje: dvije bronce – na 100 prsno i 200 leđno, i srebrnu medalju na 800 slobodno.

 Kadetska štafeta u sastavu: Katja Balažinec, Dora Jurak, Lana Cvetko i Petra Gašparac penjala se  dva puta na postolje  – na 4×200 slobodno i 4×100 slobodno, osvojivši 3. mjesto. U kategoriji ml. juniorki Martina Štefinec bila je najbolja na 100 prsno i druga na 200 prsno. U navedenim utrkama bila je među prve tri i u juniorskoj i općoj kategoriji.

U općoj i juniorskoj kategoriji Luka Cvetko bio je najuspješniji na 100 slobodno i 200 mješovito, dok je na 50 delfin zauzeo 2. mjesto u juniorskoj i 3.mjesto u općoj kategoriji. Lea Ćelić bila je dva puta druga u disciplinama 200 i 400 mješovito, te dva puta treća na 400 i 800 slobodno. Elena Škrapec je osvojila broncu na 50 slobodno u juniorskoj i općoj kategoriji, dok je Stela Grobotek  bila druga na 50 leđno u općoj kategoriji.

Seniorska  štafeta u sastavu : Stela Grobotek, Lea Ćelić, Elena Škrapec i Martina Štefinec  osvojila je dva treća mjesta na 4×200 slobodno i 4×100 mješovito, dok su  na 4×100 slobodno bile druge.

Izvor:
Foto: PK Barok

Sport

Rukometašice Koke ispale u četvrtfinalu Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 27. ožujka u varaždinskoj Areni u četvrtfinalu Hrvatskog kupa ugostile su Dugo Selo ’55, a slavile su gošće s 29:24.

Bolje su u susret ušle gošće u 10. minuti vodile su 5:3, no do 15. minute Kokice su napravile seriju 4:0 i povele 7:5. U 23. minuti Varaždinke su posustale i do odlaska na odmor nisu postigle ni pogotka. Gošće su serijom 5:0 okrenule i na odmor otišle se prednošću od 13:10.

U drugom dijelu rukometašice Vladimira Canjuge uspjele su stići samo na minus jedan, ali snage za preokret nisu imale. Rukometašice iz Dugog Sela slavile su na kraju s plus pet.

Kod Varaždinki najraspoloženija je bila Lucija Jandrašić s 12 golova.

Nastavite čitati

Sport

Odbojkaši Cratis Varaždina završili sezonu u Superligi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odbojkaši Cratis Varaždina završili su sa sezonom. U drugom utakmici četvrtfinala razigravanja za prvaka Superlige poraženi su od osječke Murse 3:0.

Varaždinci su bili bolji u prvom dijelu prvog seta, vodili 14:12, no domaćin s 5 poena u nizu okreće rezultat u svoju korist. Varaždinci su priprijetili i u finišu prvog seta, ali nakon 24:24 dva posljednja poena osvajaju domaćini. I u drugom setu Varaždinci vode, do 13:11, onda Mursa radi seriju 4:0 i preuzima vodstvo. Kod 21:19 tri poena u nizu rade domaći i osvajaju set s 25:20, baš kao i treći, u kojem su gosti tek tri puta imali pozitivan rezultat.

Međimurski Centrometal uspio je izboriti polufinale pobjedom protiv Marsonije 3:1 u setovima.

Međimurce u polufinalu čeka susret protiv zagrebačke Mladosti, dok će Mursa na noge Riboli Kaštela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje