Povežite se s nama

Sport

Bengeri i Štimacna Soči

Objavljeno:

- dana

KAJAK I KANU

Članice Kajak kanu kluba Varteks Katja Bengeri i Maja Štimac nastupile su u petak 25.ožujka ove godine na natjecanju u slalomu na divljim vodama za juniore i seniore koja je održana na rijeci Soči u Kajak centru Solkan u Sloveniji. 

U sklopu natjecanja održana je i izborna utrka za sastav juniorskih i seniorskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije, a na natjecanju su nastupili kajakaši i kajakašice iz Austrije, Italije, Poljske, Češke, Slovačke i Njemačke. Ovi podaci govore o kvaliteta natjecanja koja je bila na vrlo visokom nivou. Katja Bengeri je u disciplini kajak jednosjed zauzela 20. mjesto dok je Maja Štimac u istoj disciplini zauzela 23. mjsto, ovo je prva juniorska sezona za obje nadarene varaždinske kajakašice.

Izvor:
Foto:

Sport

Dinamo je ipak bio prejak za nogometaše Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u srijedu, 17. travnja na Maksimiru su odigrali susret odgođenog 5. kola SuperSport HNL-a protiv zagrebačkog Dinama, a slavili su Zagrepčani s 2:1.

Trener Šafarić izveo je sastav:  Zelenika, Škaričić, Jelenić, Lamine Ba, Boršić, Lusavec, Marina – Šego, Belcar, Poldrugač – Dabro.

Modri su poveli su poveli 26. minuti preko Martina Baturine i s minimalnom prednošću otišli na odmor. Na 2:0 povisio je Gabriel Vidović u 53. minuti. Od 63. minute Varaždin je igrao s igračem manje nakon što je isključen Luka Jelinić, no Varaždinci su postali opasniji.

Domagoj Drožđek u 72. minuti uspio je smanjiti na 2:1 što je bio konačni rezultat.

Bio je to 11. poraz varaždinskog sastava koji u idućem kolu odlazi u goste Rudešu, momčadi koja je već ispala iz najvišeg ranga hrvatskog nogometa.

Nastavite čitati

Sport

Stolnotenisači Visie i MGK Drave Žabnik odlični na turniru TOP Regije Sjever

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Mladi stolnotenisači i stolnotenisačice MGK Drave Žabnik i Visie nastupili su na stolnoteniskom TOP-8 turniru Regije Sjever, završnom natjecanju ove sezone za najmlađe uzraste.

Stolnotenisačica MGK Drave Žabnik Mila Hrkec bez poraza osvojila je 1. mjesto. Drugo mjesto u istoj kategoriji najmlađih kadetkinja zauzela je također stolnotenisačica Nika Gregurec.

Kod klinceza Tesa Dvorščak bila je odlična treća, Lea Kos osvojila je 5. mjesto, a Ida Hadari šesto.

Stolnotenisačica Visie Lorena Magdalenić bez izgubljenog seta “pomela” je konkurenciju te je dokazala da je najbolja klinceza Regije Sjever. U najmlađim kadetima Visia je imala troje predstavnika. Darian Henezi zauzeo 2. mjesto, Eva Zoroja Jošt bila je peta, dok je Leon Magdalenić uzeo 4. mjesto.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje