Povežite se s nama

Atletika

Bernard Gavez stigao peti

Objavljeno:

- dana

KROS SPORTSKIH NOVOSTI

Više od četiri tisuće učenika i učenica iz cijele Hrvatske okupilo se u nedjelju na tradicionalnom 29. po redu krosu Sportskih novosti na zagrebačkom Bundeku.

Među njima bilo je i šest atletičara iz AK Sloboda iz Varaždina. Najuspješniji je bio Bernard Gavez, učenik Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin, koji je trčao u kategoriji učenika prvih i drugih razreda srednjih škola, a na cilj je nakon utrke od 2000 metara stigao peti. U istoj je utrci Andrej Međeral, učenik Prve gimnazije Varaždin, završio na 16. mjestu. U utrci učenica prvih i drugih razreda srednjih škola sudjelovala je Stela Posnjak, učenica Srednje strukovne škole Varaždin, koja je nakon otrčanih 1500 metara završila na 30. mjestu. David Šalamon trčao je na 1500 metara s učenicima osmih razreda osnovnih škola i završio na 28. mjestu, Lana Meštrić bila je također 28. među učenicama sedmih razreda i to u utrci na 1000 metara. Uspješna je bila i Martina Kučina, učenica šestog razreda, koja je utrku završila na 16. mjestu.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje