POU

Bernarda Cecelja dobila je najveću nagradu Menadžera godine –  za životno djelo.

Nagradu najboljim gospodarstvenicima iz Hrvatske dodjeljuje Hrvatska udruga menadžera i poduzetnika CROMA.

Poduzetnica iz Pušćina, vlasnica i direktorica tvrtke „Bernarda“, dobitnica je velikog broja nagrada za svoj rad, a ovo je kruna njezinog dosadašnjeg rada i doprinosa gospodarstvu.

Supernova

Nagradu Menadžer godine dodjeljuje svake se godine dodjeljuje u devet različitih kategorija, a dobitnici su redom priznati gospodarstvenici, najbolji u svom području u tekućoj godini.

Bernardi Cecelji ovo nije prva nagrada Menadžer godine. Dobila ju je nekoliko puta dosad, u kategorijama najbolje srednjeg poduzeća pet puta i čak je tri puta bila proglašena najboljim poduzetnikom.

Medicinski turizam

U međuvremenu se tvrtka Bernarda upustila u medicinski turizam, već je otvoren pansion i restoran u Varaždinskim Toplicama, a otvaranje hotela sa terapijskim i wellnes sadržajem očekuje se krajem sljedeće, 2019. godine.

Smještajni kapaciteti „Bernarde“ po završetku će hotela ukupno u Varaždinskim Toplicama nuditi smještaj u  50-ak soba sa stotinjak kreveta, a  gostima će na raspolaganju biti kompletan terapijski tretman.

“Idemo po treću”

Iako se nagrada za životno djelo obično dodjeljuje na kraju poslovne karijere, Bernardi Cecelja je ovo drugo takvo priznanje, a vjerojatno ne i zadnje.

Prije nekoliko je godina u Dubrovniku primila nagradu za životno djelo Stvaratelji stoljeća.

– Puno je toga još ispred mene. Ovo je tek potvrda jednog životnog ciklusa, a još mnogo izazova tek slijedi. Svaka dobivena nagrada je podstrek za dalje – kaže Bernarda Cecelja i najavljuje.

– Idemo po treću.

Komentari

Komentara