Povežite se s nama

Događanja

Besplatna ljetna sportska škola u Lumini centru

Objavljeno:

- dana

ZABAVNI PRAZNICI

Lumini shopping centar poziva sve mališane da sudjeluju u Ljetnoj sportskoj školi u Lumini centru, od 29. lipnja do 12. srpnja.

Najmlađi sportaši, uzrasta od 4 godine nadalje, moći će sudjelovati vikendima, subotom i nedjeljom od 17 do 19 sati, dok će oni malo stariji, koji broje od 7 do 14 godina, moći sudjelovati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.30 do 11.30.

Sport promiče zdrav stil života i potiče timski duh

Klinci će moći iskusiti timski duh sudjelovanjem u graničaru i nogometu, a snage će odmjeriti i u rolanju, te igrama spretnosti i preciznosti.
Program ljetne škole je besplatan i moguć je za sve klince uzrasta od 4 do 14 godina. Prijave su moguće do popunjavanja kapaciteta na e-mail [email protected]com ili na broj telefona  091/8867-164, a potrebne su samo za termine tijekom radnog tjedna, dok se za termine vikendom nije potrebno prijavljivati.
Poznato je kako sport kao takav promiče zdrav stil života, potiče timski duh, razvija disciplinu i potiče stvaranje radnih navika. Stoga ne propustite prijaviti svoje male sportaše u Ljetnu sportsku školu Lumini centra kako bi uživali u vrhunskoj zabavi i pritom razvijali zdrav duh u zdravom tijelu.
Ljetnu sportsku školu u vodećem regionalnom centru za cijelu obitelj podržavaju Stadium Action Place, Next i Labor.

Izvor:
Foto: ILUSTRACIJA/LUMINI

Događanja

Zlatne Gorice: Loza je “potkupljena” darovima i pjesmom, fino se jelo i pilo i nova godina u vinogradu počinje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zlatne Gorice na Varaždin Bregu bile su danas nezaobilazan domaćin za sve koji vole Vincekovo.

Udruga vinogradara i voćara „Varaždinbreg“, u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Gornji Kneginec, organizirala je ovo tradicionalno obilježavanje „Svetog Vinka“, zaštitnika vinogradara i vinograda.

Ceremonija obilježavanja početka još jedne marljive godine rada u vinogradu popraćena je glazbom tamburaša, finom hranom i jasno, najukusnijim kaljicama.

Da bi se umilili trsovima za najbolje grožđe, gosti su svi zajedno, praćeni tamburašima, otpjevali pučku „Trsek moj zbudi se”. Na trsje su povješani darovi, svećenik je blagoslovio lozu i nova vinogradarska godina službeno je započela.

Nastavite čitati

Događanja

Topličanci uživaju u svojoj Božićnoj priči, a mališani s nestrpljenjem čekaju sutrašnji dolazak Motomrazova

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

“Toplička Božićna priča” jutros se nastavila u najljepšoj mogućoj vizuri u ovo doba godine – snježni pokrivač prekrio je grad.

Prava je to atmosfera za brojna događanja Božićne priče.Tijekom trodnevne priredbe Toplićanci i njihovi gosti mogu razgledavati Mali sajam eko proizvoda i rukotvorinama kao stvorenima za originalne božićne poklone.
U predahu šetnje u kućici restorana “Bernarda” nudi se kuhano vino, bezalkoholni i onaj jači, alkoholni punč, Križevačko craft pivo, domaća pita, hrana s roštilja i vrući, šarf gulaš.
Sinoć su posjetitelje zabavljali Neven i Leo, a večeras je na redu iznova jedan duo, Mirta i Emerik.
Poslijepodne će klinci, ali i svi koji se tako osjećaju sjesti u toplo kino i pogledati predstavu “Patuljci pojma nemaju pa se Djedici hitro spremaju”.
Nedjelja je rezervirana za svima one najdraže na Topličkom Božićnom sajmu – u 15  sati stižu Motomrazovi, čija je uzajamna ljubav s djecom velika.
Kakvi bi to Motomrazovi bili bez darova, pa će iz svojih vreća na motorima slatkim poklonima darivati mališane.
Paljenjem treće adventske svijeće u 16 sati završava se službeni dio ovogodišnje “Topličke Božićne priče”.

 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje