Triatlon klub Ultra organizira program radionica, predavanja i tjelesnog vježbanja “S Karlom i Fumom do zdravlja”.

Program je besplatan za sve sudionike. Vježbanje je počelo 1. lipnja na otvorenom prostoru, odnosno parkingu ispod Dravskog mosta i prvoj livadi prema Areni Varaždin (uz vodotok). Termini u lipnju su ponedjeljak i srijeda od 19 do 20 sati, i subota od 7.45 do 8.45.

– Ako se pokaže dovoljan interes dodati će se još jedan termin (za plivanje, vožnju biciklom, trčanje, planinarenje, Alpe). Isto tako, ovisno o odazivu, program će se produžiti i na srpanj. Ciljevi vježbanja koji se žele postići su unaprijeđenije i zaštita zdravlja, stjecanje zdravih navika i poboljšanje cjelokupne kvalitete života, a provoditi će se pod stručnim vodstvom Karle Čović, prof. – ističu organizatori.

Program je namijenjen rekreativcima bez obzira na dob, spol i fizičku spremu, onima koji se samo žele pokrenuti, uživati u prirodi i dobrom društvu, skinuti kilograme ili pripremiti za Ironman.

U projekt su uključeni i sponzori Triatlon kluba Ultra, Salon za njegu i oblikovanje tijela Aromavita, Butik Ana Kraš i SG salon, odradite nešto i imate pogodnosti na nešto. Uzmite prostirku i pridružite se vježbačima.

Komentari

Komentara