Povežite se s nama

Zabava & Stil

Bez evidencija!

Objavljeno:

- dana

Ako vas partner odbije, nije kraj svijeta

Prirodno je i normalno da ponekad druga strana nije raspoložena za seks, međutim, to ne smije biti razlog da idući put odbijete partnera zato jer je on prošli put odbio vas.

Draga, idemo se malo maziti… Postavlja li ovakva pitanja uglavnom vaš partner ili ste vi te koje inicirate seks? Kad je veza još svježa i kad iskre pršte na sve strane, tko je potaknuo “hopa-cupa” nije važno. No stvar se mijenja kada veza uplovi u mirnu luku, točnije uobičajenu rutinu i kad se događaju odbijanja. 

”Zla” krv 

Žene danas nisu jedine koje odbijaju seks. Stres i poslovne obveze uzele su danak, pa ni muškarci nisu uvijek i u svakom trenu spremni na seks. I oni su danas ti koji su neraspoloženi, koji su imali loš dan, umorni su i boli ih glava… No ono što je zanimljivo u cijeloj toj priči je da neki parovi vode evidenciju tko je i kada inicirao seks! To otprilike znači da sljedeći put kada ti budeš poticao seks, možda ću te odbiti jer si zadnji put ti to učinio meni! 
 
Činjenica jest da mnogim parovima taj prvi korak do intimnosti, odnosno inicijativa, znači mnogo. On je dokaz partnerove ljubavi i privlačnosti, pa odbijanje kod druge osobe stvara osjećaj neželjenosti. Sve to odbijenog partnera dovodi u vrlo osjetljivo stanje, pa sljedeći put radije će se suzdržavati bilo kakvih pitanja i iniciranja seksa. Jer što ako ponovno bude odbijen? 
 
– Nemojte primati k srcu ako vam se to nekad dogodi – poručuju psiholozi. 
 
Prirodno je i normalno da ponekad druga strana nije raspoložena za seks, a tome može biti niz razloga: loš dan na poslu, problemi s obitelji ili ga doista – boli glava. 
 
Međutim, nema ništa goreg od toga da šutke prelazite preko odbijanja. Ako vas muči zašto vas je odbio ili ona, najbolje je odmah to razriješiti i direktno pitati u čemu je problem. 
 
Najvažnije je da budete iskreni prema sebi i ne odustajete od svojih želja. Isto tako, ako je vaš partner nezainteresiran, to ne znači da ga ne treba motivirati. Nikad ne znate, možda vaša želja raspali njegovu. Čak i ako te noći iskre ne budu letjele, iskoristite priliku da isplanirate sljedeći strasniji susret, možda već sutradan ujutro.

Važna pravila seksa

Bez sebičnosti: važno je biti velikodušan prema partneru i dopustiti mu tijekom seksa da dobije svoj dio slave. 

Treba imati cilj: sportaši dogovaraju svoju strategiju, dogovorite je i vi s partnerom. Treba razgovarati svatko o svojim željama. Rezultat: dobar seks. 

Vježba dovodi do savršenstva: jedino konstantno vježbanje daje prave rezultate i garantira uspjeh. Što se tiče seksualnog “vježbanja”, to bi trebalo biti ugodno. 

Neuspjeh? Idemo dalje! Nije svaki seks nezaboravan i za pamćenje, ali uvijek postoji druga prilika, zar ne?

 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Legendarni Shaquille O’Neil nastupio drugog dana Forestlanda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na drugi dan 12. Forestlanda stigao je legendarni DJ Diesel.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neil, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., prvi put je nastupio na međimurskom festivalu.

Atmosferu njegovog nastupa donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Noćno osvježenje nije zasmetalo tisućama na Forestlandu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Forestland

Prvi dan 12. po redu Forestlanda je iza nas! Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, ali i Relja I BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, nastupili su na prvoj noći međimurskog festivala!

Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala i noćno osvježenje nisu smetali tisućama da dođu u Međimurje i plešu do ranih jutarnjih sati!

Dan 2 počinje od 15:00 kao što je i predviđeno satnicom, a kulminira nastupima DJ Diesela, Architecta, ali i Devita i brojnih drugih artista.

Veliki DJ Diesel stigao je u Hrvatsku i večeras dolazi u Međimurje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje