Povežite se s nama

Zabava & Stil

Blue Jeans Radio – doživjeti 100-tu!

Objavljeno:

- dana

“Samo dobre vibracije!” – moto je omiljene zabavne emisije Blue Jeans Radio, autora Roberta Lisjaka, koju vodi u duetu sa prekaljenim radijskim vukom Robertom Srnecom, a emitira se na Radio Hrčku, Hrvatskom Radiju Čakovec, subotom popodne.

Ova je subota malo posebnija, jer prema slušateljima će točno u 15:15 sati, zaploviti 100-ta epizoda ove popularne emisije!

Različit od svega što se danas može čuti u domaćem eteru, Blue Jeans Radio prepun je mnogobrojnih atraktivnih rubrika (falačeca), različitih zabavnih informacija, neprekidnih šala i pošalica voditeljskog dvojca, te, naravno, dobre stare mjuze – one iz prošlog stoljeća.Razgovori o politici su strogo zabranjeni!

Slušatelji su od početka vrlo pozitivno reagirali i prihvatili takvu vedru i opuštajuću koncepciju mozaične stukture i dinamičnog ritma, pa se danas Lija i Srna s ponosom mogu pohvaliti da je Blue Jeans Radio jedna od najslušanijih emisija u međimurskom radijskom prostoru, a sudeći po javljanjima slušatelja u emisiju –  i puno, puno šire…

U ovo današnje turbulentno vrijeme, s čim god se bavili, najteže je održati stalnost i pri tom ne izgubiti kakvoću.Liji i Srni, dečkima iz Blue Jeans Radija, pošlo je to za mikrofonom već stotinu puta.

Zabava & Stil

Varaždinski panoramski kotač proradit će u petak, a stigao je iz talijanskog Lamborghinija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ivan Agnezović

Osim jedinstvene i tople Kuće Djeda Mraza, uz Ledenu čaroliju s velikim klizalištem i ogromnim ledenim toboganom, zajedno s bogatom gastro ponudom te ponudom suvenira i poklona, a sve to na predivno, blagdanski uređenim i osvjetljenim ulicama i trgovima povijesne gradske jezgre, na Advent u Varaždinu stiže i nova atrakcija – panoramski kotač.

FOTO Varaždin u centru dobiva novu atrakciju iz koje će pucati panoramski pogled

Adventski Varaždin je čaroban iz svakog ugla, a panoramski kotač omogućit će posjetiteljima
da u pogledu na blagdanski uređen Varaždin uživaju i iz ptičje perspektive.

– Panoramski kotač u Varaždin stiže iz najrenomiranije svjetske tvornice ovakvih naprava, talijanskog Lamborghinija s više od stotinu godina tradicije što je garancija najviše razine kvalitete, sigurnosti i udobnosti. Adventski panoramski kotač bit će postavljen u Gajevoj ulici, a zahvaljujući čak 23 metra visine na koju se njegove gondole podižu, pogled na blagdanski uređen i osvjetljen Varaždin bit će zaista nezaboravan. Ovaj poseban užitak pogodan je za sve uzraste, a u svaku od 18 gondola kotača moći će se smjestiti četiri osobe – objasnili su iz Turističke zajednice grada Varaždina.

Kotač se upravo postavlja, montira i osigurava i za prve vožnje bit će spreman već u petak.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Varaždin u centru dobiva novu atrakciju iz koje će pucati panoramski pogled

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Advent u Varaždinu bit će bogatiji za novi sadržaj.

Naime, na početku Gajeve ulice, kod placa, gradi se velika konstrukcija. Kako smo saznali postavlja se kotač s gondolama, iz kojeg će pucati prekrasan pogled na Varaždin.

Još traje postavljanje i nije točno poznato kada bi trebao početi raditi, ali vjerojatno za nekoliko dana.

Sami prosuditi sviđa li vam se nova atrakcija Adventa u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje