FOTONezavisni cestarski sindikat

Troje ljudi teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći u četvrtak oko 12.40 na naplatnim kućicama Sveta Helena na autocesti A-4 Zagreb-Goričan. Stradali roditelji i dijete su u induciranoj komi, doznaje RTL iz neslužbenih izvora.

Vozač BMW-a čakovečkih registracija koji je došao do naplatne kućice vozio je neprilagođenom brzinom i naletio na Škodu mađarskih registracija koja je u tom trenutku usporavala zbog Audija koji je stajao ispred rampe naplatne kućice, priopćila je policija, a piše 24 sata.

Škoda je od udarca odletjela lijevo, naletjela na betonski zid i naplatnu postaju nakon čega se okrenula oko svoje osi naletio na drugu naplatnu postaju. Prednjim dijelom je zatim udarila u Audi. U Škodi su bili roditelji i dijete koji su teško stradali u nesreći.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom.

Postaja je odbačena na ulazni trak naplatne postaje Sveta Helena i metalnim dijelom je udarila u Ford poljskih registracija.

Iako je automobil udario u stranu na kojoj je sjedila, djelatnica naplatne postaje koja je bila u kućici srećom nije ozlijeđena.

Komentari

Komentara