Povežite se s nama

Crna kronika

Bomba na FOI-ju lažna

Objavljeno:

- dana

NAZVALI CENTAR 112

Centar 112 danas je u 15:29 primio poziv u kojem je netko tvrdio da je na Fakultetu organizacije i informatike postavljena bomba.

– Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je bila lažna dojava o bombi postavljenoj u zgradi FOI-ja 2 u Ulici kralja Petra Krešimira IV., izvijestila je varaždinska policija koja traga za dojaviteljem.

Panike među studentima i profesorima varaždinskog fakulteta nije bilo, premda je u vrijeme dojave bila puna nova zgrada varaždinskog fakulteta u kojoj je nekada bila glazbena škola, a u bliskoj budućnosti trebala bi se preurediti u veliki nastavni centar.

– Vrijeme je ispitnih rokova, pa je tako danas bio ispit iz matematike. Možda to ima veze s dojavom, a možda i nema – kratko nam je rekao prof. dr. Vjeran Strahonja, dekan varaždinskog FOI-ja, kojeg je vijest o lažnoj postavljenoj bombi zatekla u Zagrebu gdje je bio na službenom putu.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Nakon sudara dvaju automobila tri osobe prevezene u bolnicu, zbog očevida kolona

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Danas, u subotu, 27. studenoga, u Gornjem Kuršancu na cesti D-3 došlo je do prometne nesreće, javlja Policijska uprava međimurska.

Naime, oko 17.05 sudarila su se dva osobna automobila. Tri su osobe prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec na daljnju obradu.

Očevid je u tijeku. Čitatelji javljaju da se kod mosta prema Varaždinu stvorila velika kolona.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov obitelji iz Malog Bukovca ukrao auto da bi se odvezao do Austrije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Sreću u nesreći imala je vlasnica golfa iz Malog Bukovca nedaleko od Ludbrega.

Naime, njoj je netko prošloga petka ukrao automobil, koji je pak misteriozno pronađen sljedećega dana, ali u stranoj državi.

U Nazorovoj je ulici iz garaže, koja se nalazi u dvorištu obiteljske kuće, ukraden golf koji je već idućeg dana pronađen napušten na autocesti A-9 u blizini Graza. Pronašli su ga austrijski policajci, a dok se ne pronađe ovaj neobični lopov, motivi krađe, ali i napuštanje automobila ostat će tajna.

Golf je, izgleda, kradljivcu poslužio kao besplatno sredstvo prijevoza u smjeru zapadne Europe. Spomenuti automobil u vlasništvu je obitelji Golec iz Malog Bukovca, a više pročitajte u priči Podravskog lista.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje