Nogometaši Varaždina u subotu, 30. studenog, u 15 sati igraju susret 17. kola 1. HNL protiv Osijeka.

Riječ je o trećeplasiranoj momčadi lige, koja je u 8. kolu s Varaždincima odigrala 2:2. Bio je to susret u kojem su Osječani vodili 2:0, a momčad koju je tada vodio Borimir Perković preokrenula je susret i stigla do remija.

Za susret s Osječanima pod upitnikom su ozlijeđeni Kolarić i Lisakovich, dok su kartonirani Miličević i Senić. U svojim redovima Osijek ima najboljeg strijelca lige Mirka Marića koji je postigao 10 golova.

Kako zaustaviti Marića?

– Da je Marić jedina opasnost, to ne bi bio problem. Osijek je favorit i igra momčadski. U subotu moramo tražiti pobjedu i da je na drugoj strani Real Madrid – slikovit je bio Luka Bonačić, trener Varaždina koji je dojma da su u posljednjim kolima mogli osvojiti više bodova.

– Neke momčadi su bili favoriti pa mogu zapaliti svijeću na Kamenitim vratima što su nas uopće pobijedile. Od umjetničkog dojma se ne živi i sad je prilika da to popravimo – drži Bonačić.

Spreman za subotnji susret je Ivan Posavec, mladi reprezentativac.

– Nije isto igrati za mladu reprezentaciju i 1. HNL. U susretima mladih reprezentacija više se teži igri, dok se u 1. HNL igra čvršći nogomet. Budući da sam u prošlosti imao problema s ozljedama, vjerujem da ću pokazati koliko vrijedim – zaključio je Posavec.

Komentari

Komentara