Povežite se s nama

Atletika

Boris Lacković drugi

Objavljeno:

- dana

PRVENSTVO HRVATSKE U CESTOVNOM HODANJU

U Krašiću je održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u cestovnom hodanju na kojem je u konkurenciji nastupilo 20-tak natjecatelja u četiri kategorije.

Na zahtjevnoj stazi, što konfiguracijski, što radi vremenskih uvijeta, kod seniora na stazi dugoj 20 km pobijedio je Želimir Haubrih u vremenu 1;55:58, drugo mjesto zauzeo je Boris Lacković, dok je treći na cilj stigao Berislav Devčić.
Boris Lacković živi u Lužanu Biškupečkom, nastupa za zagrebački klub Dinamo-Zrinjevac, te ujedno redovito nastupa u hodanju na Cross ligi Drava 2012 te mu je ovaj rezultat ujedno i najveći rezultat u njegovoj hodačkoj karijeri.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje