OD 4. DO 20. PROSINCA

Božićno darivanje, brižna maca koja izrađuje papučice za djecu, topla i uredna kućica – sve navedeno dio je ovogodišnjeg adventa u znaku Mace papučarice u Muzeju anđela, koji se održava od 4. do 20. prosinca.

Za djecu starijih uzrasta vrtićkih grupa i školarce od 1. do 4. razreda, pripovjedačica Đurđica Dropuljić u kućici Mace Papučarice, smještene u Muzeju anđela, ispričat će posjetiteljima božićne i druge priče i bajke.

– Bez sumnje, ovakvi susreti, prožeti ljubavlju, potaknut će maštu, stoga vrijedi otkriti što će i kako će djeca uprizoriti pomoću sjena i plošnih lutki. Mališani će se susresti i sa snjegovićima, pomoću kojih će prepričati svoju priču – navode iz Muzeja anđela.

Ulaz je besplatan, ali je obavezna rezervacija mjesta na broj 099/455-3377 ili na facebook stranicu Muzeja anđela.

Za djecu polaznike vrtića i niže razrede osnovnih škola, ali i za odrasle, mogući su organizirani posjeti i čitanje priča u Muzeju anđela, uz prethodnu najavu.

Dogovorno, može se pripremiti priča po izboru, a termini za najavljene grupe su od ponedjeljka do četvrtka, između 9 i 11 sati. Pričanje priča moguće je od 4.prosinca do 13. siječnja 2018., prema prethodnoj obaveznoj najavi i rezervaciji termina. Na redu za čitanje naći se djela Ele Peroci, Vere Zimunić, Nade Iveljić, Jagode Truhelke i slično.

Kuća Mace Papučarice i program za vrijeme adventa odvijaju se uz potporu Grada Varaždina.

Izvor: Muzej anđela
Foto:

Komentari

Komentara