Povežite se s nama

Sport

Čak 55 posada iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije na Memorijalu Siniša Razlog

Objavljeno:

- dana

HE Varaždin

U organizaciji Kajak kanu kluba Varteks kluba održan je 21. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu.

Na stazi dužine 3,5 kilometra voženoj po kanalu HE Varaždin nastupilo je 55 posada iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Roko Bengeri u kategoriji kajaka jednosjeda kod kadetka, u kanu dvosjedu kod juniorki Maja Štimac i Katja Bengeri, te Helena Strniščak i David Rožmarić u mješovitom kanu dvosjedu kod seniora. I u turističkim kategorijama Varaždinci su bili uspješni i pobijedili su Jurica Bengeri u turističkom kajaku, Tea Šestanj i Davorin Šestanj u konkurenciji mješovitih parova i Igor Krajcar i Darko Tomašek u turističkom kanu dvosjedu.

Na drugo mjesto plasirali su se Katarina Novosel i Darko Novosel u konkurenciji mješovitih parova i Lovro Kukec i Damian Kukec u turističkim kanu dvosjedima. Na treća mjesta plasirali su se u kajaku jednosjedu Aleksandar Brkušanin kod seniora i Štefica Sever i Vinko Zajec u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu.

Nastupili su i kajakaši David Šestak koji je bio 8. kod kadeta, Aleksandar Brkušanin bio je 4. kod seniora, a Michel Ivić 6. u veteranima.

Izvor:
Foto:

Sport

Konačno poznat sastav 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin u novoj sezoni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Nakon što je većina prošlosezonskih sudionika 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin iz Međimurske županije odustalo od natjecanja, konačno su potvrđena imena klubova koji će se u ovom rangu natjecanja boriti za naslov prvaka u novoj sezoni.

Liga će brojati 14 klubova, osam iz Varaždinske županije i šest iz Međimurja. Varaždinski predstavnici bit će: Bednja, Nedeljanec, Zelengaj, Jalžabet, Ivančica, Budućnost Vidovec, Dubravka-Zagorac i Plitvica Gojanec. Iz Međimurja nastupaju: Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Mladost Sveta Marija, Naprijed Cirkovljan, Galeb Oporovec i Draškovec.

Podsjetimo i da je zbog odustajanja dijela međimurskih klubova, Županijski nogometni savez Varaždin morao mijenjati propozicije natjecanje te su se za sudjelovanje u 4. NL Čakovec – Varaždin mogli prijaviti i klubovi koji su sezonu ranije završili s nižim plasmanom od petoga mjesta.

Prvo kolo na rasporedu je 28. i 29. kolovoza, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji je ovoga petak, 30. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje