Povežite se s nama

Međimurje

Čakovčani uz potrebite

Objavljeno:

- dana

BONOVI

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač te zamjenici Mario Medved i Romano Bogdan povodom božićnih blagdana poklon-bonovima su potrebitima barem malo uljepšali blagdane.

Božićno je vrijeme i vrijeme darivanja, kad smo više nego inače okrenuti prema svojim obiteljima, prijateljima i susjedima, pogotovu onima slabijega imovinskog stanja. Inače, Grad Čakovec, zajedno s vijećima gradskih kotareva i mjesnih odbora, udruga branitelja i umirovljenika, osigurava poklon-bonove za više od 150 obitelji slabijega imovinskog stanja s područja Grada Čakovca. 

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje