POSJET

Dječji vijećnici Grada Ogulina nedavno su posjetili svoje kolege, čakovečke dječje vijećnike.

Program je osmislila predsjednica Društva “Naša djeca” Čakovec Gordana Šoltić Siladi uz pomoć Grada Čakovca.

Prijem u Vijećnici

Susret je započeo u Vijećnici Grada Čakovca službenim prijemom domaćina, gradonačelnika Grada Čakovca Stjepana Kovača, koji je pozdravio dječje vijećnike obaju gradova, njihove voditelje te gradonačelnika Grada Ogulina Dalibora Domitrovića.
Nakon uvodnih govora predsjednice DND-a Čakovec i organizatorice susreta Gordane Šoltić Siladi te predsjednice DND-a Ogulin Ljiljane Kaurić, ukratko su predstavljene aktivnosti dvaju dječjih vijeća. U svom izlaganju dječji gradonačelnik Čakovca Lovro Horvat zahvalio je gostima iz Ogulina što su početkom lipnja u svom gradu vrlo lijepo ugostili članove Dječjeg vijeća Grada Čakovca.

Dječji gradski vijećnici se slažu da ovakvih susreta treba biti još i više

Poslije službenog dijela uslijedilo je fotografiranje ispred gradske uprave, zatim zajedničko razgledavanje Čakovca uz turističkog vodiča, zatim posjet Muzeju Međimurja Čakovec te posjet Gradskim bazenima “Marija Ružić”, gdje je bio organiziran ručak.
Dječji vijećnici Ogulina i Čakovca sretni su što na ovaj način mogu stjecati znanja i razmjenjivati iskustva te se nadaju da će ovakvih susreta biti još i više, u čemu su ih u subotu podržali i gradonačelnici Domitrović i Kovač.

Izvor:
Foto: Privatna arhiva

Komentari

Komentara