Nastavljaju se ulaganja u primarnu zdravstvenu zaštitu Međimurske županije. S ciljem daljnjih poboljšanja uvjeta rada liječnika i boravka pacijenata u čekaonicama, Dom zdravlja Čakovec bit će opremljen klima uređajima.

Ravnatelj Branko Vrčić, dr. med., i direktorica Đurkin d.o.o-a Maja Đurkin Međimurec potpisali su ugovor za ugradnju sedam vanjskih i 14 unutarnjih jedinica klima uređaja ukupne vrijednosti 312.207,50 kuna.

Direktorica tvrtke Đurkin d.o.o. Maja Đurkin Međimurec najavila je da će se s ugradnjom započeti u roku od sedam dana od potpisa ugovora te je izrazila zadovoljstvo što kao domaća tvrtka nastavljaju raditi na projektu Doma zdravlja Čakovec.

Klima uređaji bit će ugrađeni u šest čekaonica.

– Nastavljamo s ulaganjima u opremu i objekte Doma zdravlja Čakovec. Sve ordinacije opremljene su klima uređajima, a sada će biti i čekaonice. Zahvaljujem Međimurskoj županiji na pomoći oko realizacije i opremanja šest čekaonica klima uređajima – istaknuo je ravnatelj Doma zdravlja Čakovec Branko Vrčić, dr. med.

Župan Međimurske županije Matija Posavec rekao je da kroz Dom zdravlja dnevno prođe oko 80 pacijenata po jednoj ordinaciji, a Dom zdravlja ima 32 ordinacije: 16 ordinacija opće medicine, šest ordinacija dentalne medicine, četiri ordinacije pedijatrije i ginekologije, dvije ordinacije medicine rada, RTG zuba, mobilni palijativni tim, psihologijski centar, dentalni laboratorij, zdravstvenu njegu i prostorije patronaže.

– U Međimurju puno ulažemo u zdravstvo, a iako su sve ordinacije opremljene po najvišim standardima i pravilima struke, današnje potpisivanje potvrda je da se nastavlja investicijski ciklus u zdravstveni sustav Međimurja – zaključio je Posavec.

Komentari

Komentara